Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"

Atrás

Traductor de google :

Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu de la Xocolata.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Dirección:
Carrer del Comerç, 36
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Cuándo
De 04/02/2024 a 19/05/2024

Número de teléfono

Tel.:
932687878
Fax:
932687879

You may also be interested in...