Espectacle "Guilty Landscapes", de Dries Verhoeven

Atrás

Traductor de google :

Potser heu vist moltes videocreacions i moltes obres d’art que treballen amb la imatge en moviment. I segurament esteu acostumats a les moltes imatges de paisatges urbans i naturals de tot el món que omplen les pantalles del vostre mòbil, ordinador o televisor. Ja us avisem, però, que poques d’aquestes imatges, vistes en galeries d’art o a les xarxes socials, us hauran produït la impressió que us causaran els “paisatges culpables” de Dries Verhoeven. I és que aquest creador dels Països Baixos us proposa una experiència en solitud que us deixarà en una estança acarats a una pantalla de grans dimensions i a una realitat que us semblarà molt més autèntica que les que esteu acostumats a contemplar. Potser en aquesta realitat que veieu la vida no és tan còmoda com ho és a casa nostra, potser hi regnen la desolació o l’explotació laboral i potser les persones que l’habiten passen necessitats que no us voldríeu ni imaginar. Quina responsabilitat teniu en tot plegat? Mireu, feu-vos preguntes i imagineu per una estona que habiteu aquest paisatge... si és que goseu fer-ho.

Una producció de Studio Dries Verhoeven.

En coproducció amb SPRING Performing Arts Festival Utrecht (Països Baixos), Foreign Affairs Berlin (Alemanya), Boulevard Theatre Festival Hertogenbosch (Països Baixos) i MU Artspace Eindhoven (Països Baixos).

Amb el suport de Prins Bernhard Cultuurfonds / Het Zilveren Lint Fonds, VSBfonds, Dutch Performing Arts Fund, Ajuntament d’Utrecht.

Concepte: Dries Verhoeven Producció: Studio Dries Verhoeven Fotografia: Willem Popelier, Christopher Hewitt Enregistrament en vídeo: Thorsten Alofs, Christopher Hewitt.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu Nacional d'Art de Catalunya.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.
Dirección:
C Mirador Palau Nacional, 6*10
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
De 16/07/2021 a 25/07/2021

Número de teléfono

Información:
936220376
Tel.:
936220360
Tel.:
936220375
Fax:
936220374

You may also be interested in...