Festival musical "Desconnecta"

Atrás

Traductor de google :

DescoNNecta, organitzat per Lluïsos de Gràcia, el magazine cultural L’Ampli i l’Associació cultural The Indian Runners; arriba a la seva sisena edició i canvia radicalment de format sense perdre els valors i objectius que el caracteritzen: la promoció de la música jove i en femení. Fa una aposta per deixar enrere el format competitiu del concurs i transformar-lo en una Mostra per oferir un espai de visibilitat a les bandes joves i a les bandes formades per dones.

A més de la Menció Erra Forta, que reconeixerà la millor banda en femení, i la Menció Enna Jove, que distingirà la millor banda jove menor de 25 anys, enguany s’hi suma una menció a la cançó en català – Ç de Cançó- entregada per Òmnium Cultural, que per primer cop se suma al projecte com a col·laborador.

La participació del públic, un dels pilars bàsics del DescoNNecta des dels inicis, es manté amb la creació de la menció específica del públic, que podrà votar electrònicament tant si gaudeix presencialment dels concerts com si segueix les actuacions per streaming. El nou format consistirà en una jornada completa a la plaça del Nord on s’aniran succeint els concerts al llarg del dia i que començarà amb les proves a l’hora del vermut i acabarà al vespre amb els darrers concerts. El 16 d’octubre actuaran les vuit bandes seleccionades

Otros

Organizado por:
Lluïsos de Gràcia.

A la plaça del Nord

Dirección:
Plaça del Nord, 7*10
Distrito:
Gràcia
Barrio:
la Vila de Gràcia
Ciudad:
Barcelona
Dónde
A la plaça del Nord
Cuándo
16/10/2021

You may also be interested in...