Rutes en patins a diverses zones de Barcelona

Atrás

Traductor de google :

El punt de trobada on es concentren els patinadors abans de la ruta es troba davant del Centre de la Vila, al carrer Salvador Espriu, 61, de la Vila Olímpica, independentment de la ruta que toqui aquella setmana.

Són rutes oficials amb el permís de la guàrdia urbana i l'Ajuntament guiades per "stoppers", voluntaris vestits amb armilles reflectants que col·laboren en el correcte desenvolupament de la ruta.

És necessari poder mantenir un ritme mínim i saber girar i frenar correctament per a poder seguir les rutes amb seguretat.

Inclouen una assegurança de responsabilitat civil a tercers per als socis, sempre que es respectin les normes establertes.

La longitud varia entre 14 i 20 km, i el nivel de dificultat és mig.La duració de la ruta és d'unes dues hores a ritme mig, i aproximadament a meitat de la ruta es fa una aturada d'uns cinc minuts per descansar.

LListat de rutes: BonanovaBornCamp NouCarles III / SantsCarles IIICasc AnticFrancesc MaciàGràciaLessepsNou BarrisPrim ClàssicaPrim amb GràciaRuta Prim RavalSant Andreu

Horarios

Punt de trobada: davant del Centre de la Vila (Vila Olímpica)

Dirección:
C Salvador Espriu, 61
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
la Vila Olímpica del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Punt de trobada: davant del Centre de la Vila (Vila Olímpica)
Cuándo
Evento permanente

You may also be interested in...