Taller 'Creactivity'

Atrás

Traductor de google :

Tens 7 anys o més? T’agrada crear, experimentar i innovar? Creactivity és el teu espai. Aquí podràs explorar, observar i manipular amb tota mena de materials i fenòmens. 

Creactivity, basat en la metodologia Thinkering, proposa una exploració lliure, individual o col·lectiva, que permet crear i construir per donar resposta a reptes suggerits o propis.

Creactivity CosmoCaixa és un espai amb quatre zones diferenciades: mecànica, vent, electricitat i llum, perquè els infants a partir de 7 anys practiquin l'art de pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten. L'objectiu? Incentivar la creativitat i la innovació, elements clau per a les disciplines cientificotecnològiques i artístiques, a través de la manipulació i el muntatge d'objectes i materials.

Creactivity ofereix una nova manera d'aprendre treballant amb materials molt quotidians i fàcils d'obtenir amb eines de baixa i alta tecnologia. El treball té un fort component estètic, que busca que cadascú pugui generar dissenys nous, inventar altres funcions per a les coses, emprar materials comuns en usos no tan comuns... crear, en comptes de consumir.

A Creactivity el joc és el motor de la creativitat, l’experimentació, la innovació i l’aprenentatge de la ciència. Jugar suposa investigar amb els materials, planificar, crear, modificar, treballar de manera individual o col·lectiva, acceptar l’error i començar de nou... No cal tenir coneixements previs, ni saber els noms dels elements que es manipulen; n’hi ha prou amb tenir ganes de jugar i experimentar. 

Les andròmines que construeix l’artista Ferroular, especialitzat en la manipulació de peces procedents de maquinària industrial, són un exemple de com practicar l’art de pensar amb les mans mentre es dissenya, es fa i s’experimenta. Amb aquesta forma d’aprendre podem trobar solucions originals per problemes senzills, animar-nos a ser creatius i aprendre dels nostres errors potenciant el pensament crític i creatiu.

Horarios

Otros

Se celebra en:
CosmoCaixa Barcelona.
Las localidades se venden en :
CosmoCaixa Barcelona.
Organizado por:
CosmoCaixa Barcelona.

CosmoCaixa Barcelona

Dirección:
Carrer d'Isaac Newton, 26
Distrito:
Sarrià-Sant Gervasi
Barrio:
Sant Gervasi - la Bonanova
Ciudad:
Barcelona
Dónde
CosmoCaixa Barcelona
Cuándo
De 13/01/2024 a 24/06/2024

Número de teléfono

Centraleta:
932126050

You may also be interested in...