Taller 'Enquadernació creativa'

Atrás

Traductor de google :

Observacions: els 25 € de suplement per material s’abonaran el primer dia de classe en metàl·lic.

Continuació del taller iniciat a l’octubre. Durant aquest taller ens continuarem endinsant en el món de l'enquadernació artesanal realitzant un seguit d'enquadernacions que trenquen amb les enquadernacions clàssiques. Elaborarem quatre llibretes amb cosits creatius i innovadors allunyant-nos dels cosits tradicionals, però posant en pràctica tot el que hem après en els tallers anteriors. Treballarem les enquadernacions següents:

  • Enquadernació belga: aprendrem tots els secrets de l'enquadernació belga també coneguda com a enquadernació secreta belga. Enquadernació en què no es fan servir adhesius i la llibreta resultant és molt resistent, ideal per utilitzar-la com a àlbum, agenda o sketchbook, ja que permet una obertura de 180°.
  • Enquadernació d'ull o buttonhole stitch: també coneguda com a buttonhole stitch. Aquest tipus d'enquadernació és una de les que, a simple vista, criden molt l'atenció, ja que es tracta d'un cosit a llom vist en què just en el llom hi ha un forat a través del qual es veuen els quadernets de l'interior de la llibreta.
  • Minillibreta de clauer: realitzarem una minienquadernació amb cosit de cadeneta i tapes de pell en format de clauer per poder portar-la sempre a sobre.
  • Enquadernació japonesa creativa: anirem més enllà en l'enquadernació japonesa tradicional i aprendrem aquesta tècnica a través d'un cosit creatiu i innovador en forma de flor.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Can Verdaguer.
Inscripciones en:
Centre Cívic Can Verdaguer.

Centre Cívic Can Verdaguer

Dirección:
Carrer de Piferrer, 94*100
Distrito:
Nou Barris
Barrio:
Porta
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Can Verdaguer
Cuándo
De 03/04/2024 a 12/06/2024

Número de teléfono

Tel.:
932768077

You may also be interested in...