Objectiu: la Responsabilitat

Desenvolupament sostenible. La Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya celebra la seva 10a edició a les quatre capitals de província

La Pedrera, La Filmoteca i Els Jardinets de Gràcia seran els tres espais de celebració de conferències, trobades empresarials, tallers per a la ciutadania i altres activitats relacionades amb la Responsabilitat Social (RS) els propers dies 22, 24 i 26 d’octubre a Barcelona. Es tracta d’un programa que s’estén a la resta de capitals de província i que s’ha convertit en una cita obligada dels professionals de l’RS de grans empreses, pimes, entitats del tercer sector, universitats i administració. L’objectiu: compartir experiències i aprendre bones pràctiques.

El programa de la 10a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya inclou conferències, espais de trobada empresarial i portes obertes d’empreses responsables, També sessions de cinema, tallers i accions de voluntariat corporatiu. Un conjunt d’esdeveniments que volen promoure la responsabilitat aplicada en l’àmbit social, empresarial i quotidià en sintonia amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

L’Agenda 2030 és el resultat d’un gran acord assolit el 25 de setembre de 2015 pels 193 estats membres de les Nacions Unides i que es concreta en disset objectius de desenvolupament sostenible que tenen incidència en els camps ambiental, social, econòmic i institucional.

En el marc d’aquesta desena edició, s’ha posat en marxa la campanya #HelpPlaneta per fomentar accions mediambientals. La iniciativa convida les persones que utilitzen les xarxes socials Instagram i Twitter a compartir les seves petites o grans contribucions amb aquesta etiqueta. El conjunt de totes les fotografies mostraran un gran ventall de gestos i accions per combatre el canvi climàtic.

Podeu trobar tots els detalls de la 10a SetmanaRSC al web setmanarsc.org.