Visites guiades

L’empremta de Felip Pedrell

11.02.2024

El Museu de Tortosa  acull dues visites guiades amb motiu de l’exposició L'empremta de Felip Pedrell  els diumenges 11 de febrer i 17 de març a les 10:30 h .

De la mà de la historiadora i musicòloga Cristina Favà Bel i la música en viu del quartet Accent Ensemble -  integrat per Cecília Aymí (soprano), José Ricardo Forner (clarinet i clarinet baix), David Matheu (viola), i Inés Reguero (piano)- ens aproparem a la figura i obra de Felip Pedrell.

L’exposició inaugurada i creada pel Museu de Música de Barcelona ha estat comissariada per Marc Heilbron, Cristina Álvarez i Ilaria Sartori i ens convida a reflexionar sobre l’actualitat i la vigència de les idees que van impulsar l’obra de Pedrell. Repassa la vida i obra del compositor i posa de relleu la seva influència com a mestre i musicòleg.

Així doncs, es reivindica la importància del músic tortosí, tant per la seva obra com pel seu mestratge en deixebles com ara Enric Granados, Isaac Albéniz, Manuel de Falla, Conxita Badia i Robert Gerhard, i també estira el fil de la seva influència fins al present i la manera en què arriba a compositors i artistes contemporanis.

En col·laboració amb el Museu de Tortosa

Més informació i inscripcions: 
Taller familiar 'L'empremta de Felip Pedrell' | Museu de Tortosa (11 de febrer)
Taller familiar 'L'empremta de Felip Pedrell' | Museu de Tortosa (17 de març)