Música en viu

Pansori: l'èpica de la veu i el tambor

22.04.2018

Una de les característiques de l’exposició Eolssigu! Els sons de Corea que el Museu de la Música de Barcelona presenta fins al 3 de juny de 2018, és la d’oferir al visitant una experiència que pugui transcendir la mera observació d’instruments musicals.

Així doncs el concert, amb els meravellosos relats èpics del pansori, s’afegeix a la publicació del llibre-catàleg amb el mateix títol, a la creació de materials audiovisuals originals, als tallers de percussions coreanes i als films projectats en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya sota el nom de ‘Corea i el món del Pansori.

Una veu i un percussionista ens oferiran l’oportunitat única d’endinsar-nos en l’univers sonor i narratiu coreà amb tota l’emoció, el dramatisme i l’expressivitat d’aquesta captivadora pràctica musical. De la mà dels músics del Grup de música tradicional del National Gugak Center de Jindo viurem tota una experiència sensorial i podrem relacionar-nos amb la seva forma literària mitjançant la traducció dels seus textos inclosa al programa de mà.

Abans del concert (a les 11 h), inclosa en el preu de l’entrada, s’ha programat una visita comentada a l’exposició a càrrec del seu comissari, l’etnomusicòleg Horacio Curti.

Amb la col·laboració del Jindo National Gugak Center i de Casa Àsia per a la difusió:

copy_national_gugak_center_reduit.jpg      logoca_vermell_013_reduida120_0.jpg