Visites guiades

Visita d'autor amb Joan Vives

25.01.2020
  • Joan Vives. Foto: S. Guasteví

Visita Chopin

Descobrim la trajectòria de Frederic Chopin a través dels instruments de la col·lecció del Museu, de la mà del músic i divulgador Joan Vives i amb il·lustracions musicals amb el piano Steinway & Sons del Museu a càrrec de Toia Conejo.

Fryderyk Chopin va viure de ple l’etapa més genuïna del romanticisme musical de la que en va esdevenir un dels seus representants més importants. L’adveniment en paral·lel de la Revolució Industrial va permetre als fabricants de pianos de l’època expandir, en progressió exponencial, la producció de nous instruments, cada cop més variats i potents, adaptats a tota mena de necessitats des dels espais domèstics a les grans sales de concerts que s’anaven multiplicant per tota Europa. En aquests context, els constructors de més prestigi, com ara els parisencs Erard i Pleyel, sovint acabaven associant la seva marca als grans virtuosos del moment, com Liszt o Chopin.

El Música de la Música de Barcelona, a través de la seva secció de pianos, ens permet fer un recorregut pel context en que Fryderyk Chopin va viure i crear una de les produccions més inspirades que s’han escrit mai per aquest instrument.


PROPERES VISITES D'AUTOR:

Visita d'autor amb Anna Costal i Fornells
Instruments amb classe
Dissabte 22 de febrer 2020, a les 11.30 h

Visita d'autor amb Josep Borràs
Les fustes vives
Dissabte 28 de març 2020, a les 11.30 h

Visita d'autor amb Oriol Pérez-Treviño
Una visita amb Mr Arthur M. Abell (1868-1958)
Dissabte 25 d'abril, a les 11.30 h

Visita d'autor amb Joan Vives
Visita Bach
Dissabte 23 de maig, a les 11.30 h