Exposicions

Mostra GU-INNO-VART

14.06.2018 a 07.10.2018

Un dels referents de Josep Guinovart era la música, afició palesa en les seves obres. En aquesta mostra que recorda els 10 anys de la seva mort farem un recorregut pels diferents estils musicals que van inspirar bona part de l’obra de l’artista. Veurem com Guinovart reinterpreta el cante jondo, com escenifica l'Aida de Verdi en un quadre, com darrere el teló s'amaga un trompetista o com el blues esdevé color.

SONA GUINOVART, MÚSICA PER A UN QUADRE
#SonaGuinovart

Us atreviu a fer la vostra interpretació de l'obra de Josep Guinovart?

El Museu de la Música de Barcelona ha organitzat un concurs per a tots aquells que s'acostin a veure l'exposició GU-INNO-VART. Es tracta de Sona Guinovart, música per a un quadreun concurs interactiu que anima els visitants a versionar lliurement l'obra de l'artista.

Com? Molt fàcil!
Al vestíbul del Museu hi trobareu un piano i una reproducció de l'obra Constel·lacions de Josep Guinovart. Només cal asseure's al piano (tant se val si el saps tocar o no. Atreveix-te!) i gravar un vídeo fent una interpretació pròpia de la peça de Guinovart. Puja el vídeo a les xarxes socials amb l'etiqueta #SonaGuinovartmenciona el Museu de la Música, la Fundació Guinovart i l'ESMUC, i ja està llest. El tres concursants amb més likes seran avaluats per un jurat i el guanyador serà obsequiat amb un gravat de l'obra.

 

VISITES GUIADES a la mostra GU-INNO-VART els diumenges 17 de juny, 15 de juliol i 16 de setembre a les 11h.

 

En aquest petit reportatge sobre l'Any Guinovart, el programa Àrtic de betevé explica què trobareu en aquesta mostra:

 

 

Organitzen: Museu de la Música i Fundació privada Espai Guinovart

logo_ega_petit.jpg

 

logo_10_anys_petit.jpg

Participants i col·laboradors
Fundació Privada Espai Guinovart

Horari

Dins de l'horari d'obertura del Museu

Preu

Entrada Museu

Observacions

Ens podeu seguir a xarxes:
#AnyGuinovart