Traductor de google :

Ton i Guida som un centre cultural del barri de Roquetes, creat per col·laborar en la transformació del nostre entorn i per millorar, amb la participació i la cultura, la qualitat de vida dels ciutadans.

El projecte del Centre Cultural Ton i Guida neix l'any 1993, quan a Roquetes tanca l'escola Ton i Guida i diverses entitats del barri comencen una tasca per mantenir el local i transformar-lo en un espai sociocultural.

Al llarg d'aquests anys el Ton i Guida ha esdevingut en un referent social i cultural que fomenta la participació i coresponsabilitat comunitària al barri de Roquetes. Es realitzen assembles semestral on es convida a la gent del barri a participar en tots els àmbits: econòmic, programació, difusió, gestió i suport diari.

El casal és un equipament municipal, gestionat per la Plataforma d'Entitats de Roquetes, on els ciutadans són protagonistes de les activitats, de l'organització i de la gestió dels recursos públics. Treballem a partir de tres eixos: l'associatiu, el comunitari i el productiu, i sempre cercant el projecte comú.

Les associacions i grups del Casal són una part fonamental en el projecte del Ton i Guida. Els que de forma estable tenen la seva seu són:

- Associació d'antics alumnes de l'escola Ton i Guida- Associació mediambiental GRODEMA- Associació Titellaire de Roquetes- Comitè de solidaritat amb Nicaragua- Coral del Ton i Guida- Foto Roquetes- Teatre Eclipse- Cia. de titelles El Racó del Gat- Teatre OTNI- Revista literària Talaiot- Grup de salsa casino- Grup de dansa del ventre- Grup de pintura Nou Barris- Grup Locas por el baile- Te literari- Xarxa d'intercanvi de coneixements de Nou Barris

Titularidad:
Centro público

Horarios

Dirección:
C Romaní, 6
Districto:
Nou Barris
Barrio:
les Roquetes
Ciudad:
Barcelona