Aula de mercat 2018

 

 

 

 

Aula de mercat 

#mercatdemercats

 

ELS CUINERS MÉS CONEGUTS EN VIU I ELS TASTOS GUIATS DE LA MÀ D'ESPECIALISTES

 

·DIVENDRES, 19          ·DISSABTE, 20          ·DIUMENGE, 21

 

Activitats gratuïtes amb places limitades i subjectes a modificacions

 

_____________________________________________________

 

divendres, 19 d’octubre

 

 

13.00 - 13.30 h

Remenja'mmm: l'art de cuinar i no llençar menjar

Mingo Morilla - Restaurant Cal Mingo (Viladecans)

Mariona Ortiz i Marta Beltrán - Remenja'mmm

 

13.30 - 14.00 h

Promovent l'agricultura de proximitat en entorns metropolitans: el cas del Parc Agrari del Baix Llobregat

Gemma Francès - Tècnica del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat

 

14.00 - 14.30 h

La història de la tradició catalana amb proximitat radical

Sergi de Meià - Restaurant Sergi de Meià (Barcelona)

 

16.00 - 16.30 h

Espigoladors. Transformant productes lletjos i imperfectes en boniques oportunitats

Josep Maria Pujol - Responsable comercial d'Espigoladors

 

16.30 - 17.00 h

Presentació del llibre "Mercats de Barcelona. Segles XX i XXI"

Genís Arnas i Matilde Alsina - autors

 

17.15 - 18.00 h (tast)

Llegendes de Montserrat

Sílvia Miranda - CEO de Gastrolonia, Enoturisme Catalunya, Agència Catalana de Turisme

 

18.15 - 19.00 h (tast)

2.500 anys de vi a l'Empordà. Tast guiat en clau històrica.

Romina Ribera, arqueòloga - "Glops d'història - arqueologia, paisatge i vi"

 

19.30 - 20.15 h (tast)

Cinzano: cultura de vermut

Òscar Sadaba - Brand ambassador de Cinzano

 

20.45 - 21.30 h (tast)

Un passeig per la Catalunya vinícola

Ferran Centelles

 

 

 

 

Tornar al principi

 

dissabte, 20 d’octubre

 

12.15 - 13.15 h (tast)

Cuina emmentaler AOP (Formatges de Suïssa)

Carles Gaig, xef

 

13.45 - 14.30 h (tast)

Cinzano: cultura de vermut

Òscar Sadaba - Brand ambassador de Cinzano

 

16.00 - 16.30 h

Anem cap al Residu Zero. Participa en el canvi!

Rosa Garcia - Directora de Rezero

 

16.30 - 17.00 h

Slow Food Barcelona presenta: el Mercat de la Terra

Pep Bentulà - Director del Mercat de la Terran

 

17.00 - 17.30 h

Presentació campanya "Food waste: small change big difference"

Programa Europeu Life - TRIFOCAL. London

(en anglès)

 

17.30 - 18.00 h

Actualitzant la tradició culinària de la Terra Ferma

Jordi Vidal - L'Espurna (Lleida)

 

18.00 - 18.30 h

Showcooking Costa Brava - Pirineu de Girona, territori enogastronòmic

 

19.15 - 20.00 h (tast)

Taller de combinats evolucionats Royal Bliss

Sergi Estévez - Brand ambassador de Coca-Cola

 

20.30 - 21.15 h (tast)

Platets tradicionals amb una volta

Domenico Ungaro - Mediamanga (Barcelona)

 

19.30 - 20.00 h

Receptes d'avis a pares i a fills...

Quim Marqués - Suquet de l'Almirall (Barcelona)

 

20.00 - 20.30 h

Showcooking a càrrec de la Diputació de Barcelona

 

 

20.30 - 21.00 h

Un passeig per la Catalunya vinícola

Ferran Centelles

 
 

 

Tornar al principi

 

 

diumenge, 21 d’octubre

 

11.30 - 12.30 h

Menys influencers de postureo i més comunicadors #demercats

Acció amb diferents influencers

 

12.30 - 13.00 h

El vehicle elèctric (VE): una tendència del present

Paula Bertol i Boris Manevski - Vehicles elèctrics RRG

 

13.00 - 13.30 h

La sostenibilitat, des de l'escola

Equip Hofmann

 

13.30 - 14.30 h

El debat magistral 4 grans restaurants de Barcelona

Àlex Marugán - Tres por cuatro, Mercado de Torrijos (Madrid)

José Vicente - Habitual by Ricard Camarena, Mercado de Colón (València)

Jorge Ochoa - El Mercao, Mercado Ensanche de Falla (Pamplona)

Quim Márquez - El Quim de la Boqueria, Mercat de la Boqueria (Barcelona)

 

16.00 - 16.45 h (tast)

Degustació comparativa de maduració de Caviar Nacarii

Blanca Ohlsson - Directora Caviar Nacarii (La Vall d'Aran)

 

17.15 - 18.00 h (tast)

Venivinum: les rutes enoturístiques sotenibles i venda de vi

Marc Ribera Valete - Coordinador Vevinum Enoturisme conscient

 

18.30 - 19.15 h (tast)

Complot, IPA. Mediterrània elaborada amb llúpol de Prades

Carlos Cervantes - Expert cerveser Estrella Damm

 

 

 

 

Tornar al principi