Continguts per mes

Un any més la festa més boja de l’any arriba als mercats de la ciutat. Enguany el tret de sortida del Carnestoltes es fa al Mercat de Fort Pienc però l'activitat continuarà a la resta de mercats de Barcelona.Febrer és sinònim de la festa més boja de l’any als mercats de la ciutat. Enguany el tret de sortida del Carnestoltes es fa al Mercat de Fort Pienc, on des de les 10... Seguir llegint
Abans d’arribar a l’entrada del mercat ja s’escoltava la música que animava veïns i veïnes a participar del concurs de truites, la quarta edició d’una data molt esperada. 11 truites van entrar en competició per ser la més desitjada entre els diversos paladars.   El públic anava arribant i també els cuiners i cuineres amb les seves truites que prèvia... Seguir llegint
El calçot és l’excusa d’aquestes trobades entre amics i familiars, una ceba que ens dóna esperances per passar un cap de setmana inoblidable o una hora de dinar que s’allarga fins la tarda al costat de les brases en una masia, un terreny de calçotades o aquell restaurant que ja prepara els calçots d’una manera diferent i original per als paladars més sibarites i exigents.... Seguir llegint
Desenes de veïns i veïnes, comerciants i clients del Mercat de la Vall d’Hebron s’han trobat aquest dissabte per celebrar l’inici de la remodelació d’aquest mercat. La festa ha comptat amb activitats infantils, degustació gastronòmica de la mà de l’Espai Cuina’m i també s’ha convidat a les autoritats municipals que han destacat la importància de la... Seguir llegint
Un dissabte de febrer, amb els seus núvols i un punt de fred. Una família agafa el carretó i la llista de la compra i surt de casa com si fossin caçadors que cerquen què emportar-se a casa per saciar les seves papil·les gustatives.Arriben al Mercat de Sant Andreu i allà, sorpresa. Aquest matí és moment de gaudir del mercat d’una manera diferent, no només amb la vista o el sabor, sinó... Seguir llegint
Els llegums són un grup d’aliments molt interessants per la nutrició i per la seva versatilitat a la cuina. Llenties, mongetes seques, fesols, cigrons, pèsols, faves o la soja són les llavors netes de les plantes lleguminoses que a dia d’avui es poden trobar de formes diferents: seques, cuites o en derivats com farines, begudes...  Catalunya terra de llegumsSegur que has... Seguir llegint