Encara que aparentment no ho pugui semblar, la carabassa és un aliment d’allò més versàtil i, per suposat, deliciós!Si tens dubtes sobre quins plats pots elaborar a base de carabassa, no us perdeu aquest post! Portem les millors receptes de la mà de la influencer gastronòmica Chloé Sucrée (@beingbiotiful).Durant la Fira Mercat de Mercats d’enguany, la Chloé Sucrée va preparar tres... Seguir llegint
Ai, el pa… Què faríem sense ell? En mengem quasi cada dia, ja siguin entrepans, per picar, per escurar el plat… Però, heu provat mai de fer-vos-el a casa? És molt fàcil! L’Antonio León, del forn L’Eixample del Mercat de la Concepció, ens explica com. Ens caldrà: - 500 grams de farina panificable - 300-320 grams d’aigua - 1 cullerada de sal (10 grams) - 10... Seguir llegint
S’acaba l’any i arriba el fred. Les famílies es retroben i tornen els grans àpats. I el que no pot faltar mai: el brou de pollastre! Calentó, nutritiu i deliciós, sempre el trobem a les nostres taules. És un plat molt senzill, i és molt personalitzable! Tret dels ingredients principals, cadascú ho pot fer a la seva manera, experimentant i creant noves receptes! Bernat Albet... Seguir llegint
És possible que gairebé tots hàgiu cuinat o menjat alguna vegada un lemon pie… O m’equivoco? Però no és tan comú que aquest pastís porti mandarina en lloc de llimona! Aquestes postres són les que ens va proposar la influencer gastronòmica Sofia Janer al showcooking de postres de tardor que va tenir lloc el dissabte 23 d’octubre, en el marc de la Fira Mercat de Mercats. ... Seguir llegint