Música als parcs

Cicle de concerts "Música als parcs"

Cada any els espais verds de la ciutat s'omplen de música gràcies al tradicional festival "Música als parcs". Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets. Alhora, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i nits d'estiu.

Aquest certamen de concerts d'estiu gratuïts als jardins i parcs de la ciutat inclou diferents estils de música, com clàssica i jazz, entre altres.  El cicle s'inicia amb un concert d'obertura al mes de juny amb un concert singular, i ofereix concerts cada setmana fins a finals d'agost, quan un concert de cloenda tanca el certamen.

Està organitzat per l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració dels districtes i altres entitats municipals. A l'edició 2016 hi van haver més de dotze mil assistents al cicle, als 47 concerts gratuïts a 27 espais verds de la ciutat. Com a principal novetat van destacar les visites prèvies als concerts a diversos parcs, activitat que ha permès que més de dues-centes persones descobrissin aquests espais singulars, motiu pel qual es tornarà a repetir en l'edició de 2017.


Edició 2017

Consulteu la pàgina del programa

Documentació: