Música en viu

Sona Guinovart, música per a un quadre

15.06.2018 a 30.09.2018

El Museu de la Música, la Fundació Espai Guinovart i l'Escola Superior de Música de Catalunya proposen un concurs per a tots aquells que s'apropin a visitar l'exposició GU-INNO-VART. Es tracta de Sona Guinovart, música per a un quadre, un concurs interactiu que anima els visitants a versionar lliurement l'obra de l'artista.

Com participar-hi?

Al vestíbul del Museu hi trobaràs un piano i una reproducció d'una obra de Guinovart. Només cal asseure's al piano i atrevir-se a improvisar una música inspirada en l'obra, tan se val si el saps tocar o no:

  1. Grava amb la càmera del mòbil, en format apaïsat, la teva improvisació al piano sobre aquest quadre de Guinovart. La durada màxima és d’1 minut i mig.
  2. Comparteix el vídeo al teu Facebook o Instagram amb el #SonaGuinovart, i etiqueta el @museumusicabcn, la Fundació @espaiguinovart i l’@esmuccat.
  3. Els tres vídeos que obtinguin més “likes”  seran avaluats per un jurat format per Jaume Ayats, director del Museu de la Música, Maria Guinovart, presidenta de la Fundació Espai Guinovart i David Albet, Cap de Departament de CiC Orquestrals de l’ESMUC i membre del CONCA. Recorda que el teu compte ha de ser públic perquè tothom pugui votar.
  4. El guanyador serà obsequiat amb un gravat de l’artista.

Tens fins al 30 de setembre de 2018 per participar-hi, el nom del guanyador es comunicarà la primera setmana d’octubre a les xarxes socials.