Benvingut a Superilles | Superilles

El programa superilles ...

 • Català

  Treballa per crear una nova manera d’organitzar la ciutat i contribuir en la millora de la qualitat de l'aire.

 • Català

  Dona prioritat al vianant, seguit de la bicicleta i el transport públic, per aconseguir que els carrers puguin ser llocs de trobada i esbarjo.

 • Català

  Aconsegueix guanyar espai públic de qualitat per desenvolupar-hi activitats diverses (actualment el 60% de l’espai públic l’ocupa el vehicle privat, quan el 58% dels desplaçaments es fan a peu).

 • Català

  Diversifica la xarxa viària en funció de la connectivitat dels carrers: xarxa bàsica (connexió en l’àmbit de ciutat), xarxa local (en l'àmbit de districte o barri) i xarxa veïnal (d’origen o destinació final, per arribar a casa, a un comerç, a la feina...).

 • Català

  Permet augmentar la presència del verd i millora les condicions ambientals de la ciutat i la qualitat de vida de les persones.

 • Català

  Inclou la participació ciutadana com a part fonamental en la reflexió i la implantació.

Notícies

01/01/2018

Carrers amb més vida, més zones verdes i més espais veïnals a les Corts

Superilles. Desplegament final del programa Superilles al perímetre comprès entre la travessera de les Corts, la riera Blanca, l’avinguda de Madrid i la gran via de Carles III, al barri de la Maternitat i Sant Ramon.

12/12/2017

Consell de Cent, proper objectiu per a la Superilla

Hostafrancs. El carrer del Consell de Cent es reformarà per reduir-ne el trànsit dels que ara hi passen per evitar la plaça d'Espanya.

21/11/2017

Dimecres, consell de barri a Hostafrancs

Participació. Dimecres, 29 de novembre, a les 18.30 h, al Consell de Barri d'Hostafrancs es parlarà del nou Pla d'equipaments, de la superilla de Sants-Hostafrancs i de tot allò que interessi al barri.

03/11/2017

Els infants del Poblenou guanyen dues noves àrees de joc

La nova zona de joc infantil està situada a la superilla del Poblenou, en els encreuaments dels carrers Sancho de Àvila amb Roc Boronat i Ciutat de Granada.

Llegeix més