Benvingut a Superilles | Superilles

El programa superilles ...

 • Català

  Treballa per crear una nova manera d’organitzar la ciutat i contribuir en la millora de la qualitat de l'aire.

 • Català

  Dona prioritat al vianant, seguit de la bicicleta i el transport públic, per aconseguir que els carrers puguin ser llocs de trobada i esbarjo.

 • Català

  Aconsegueix guanyar espai públic de qualitat per desenvolupar-hi activitats diverses (actualment el 60% de l’espai públic l’ocupa el vehicle privat, quan el 58% dels desplaçaments es fan a peu).

 • Català

  Diversifica la xarxa viària en funció de la connectivitat dels carrers: xarxa bàsica (connexió en l’àmbit de ciutat), xarxa local (en l'àmbit de districte o barri) i xarxa veïnal (d’origen o destinació final, per arribar a casa, a un comerç, a la feina...).

 • Català

  Permet augmentar la presència del verd i millora les condicions ambientals de la ciutat i la qualitat de vida de les persones.

 • Català

  Inclou la participació ciutadana com a part fonamental en la reflexió i la implantació.

Notícies

26/02/2019

Jornada de Treball sobre la Superilla de Germanetes

Sessió informativa. Dilluns 4 de març celebrem una Jornada de treball oberta al veïnat per treballar la proposta de Pla d’Acció de la Superilla de l’Esquerra de l’Eixample (Consell de Cent – Germanetes),

18/02/2019

Tecnologia 5G al servei de la ciutadania

Innovació. La superilla del Poblenou i l’autonomia de la gent gran, banc de proves per aquesta tecnologia.

01/02/2019

La Superilla de Sant Antoni s'amplia per Borrell i Tamarit

Obres. La Superilla de Sant Antoni estrenarà nous trams pacificats a finals d'estiu: Comte Borrell entre Floridablanca i la Gran Via de les Corts i Tamarit entre Viladomat i Calàbria.

15/11/2018

Sis guardians de ferro colat vigilen la superilla del Poblenou

Cultura i lleure. La Fundació Vila Casas ha donat les escultures de l’artista Xavier Mascaró a la col·lecció d’art públic de la ciutat.

Llegeix més