Benvingut a Superilles | Superilles

El programa superilles ...

 • Català

  Treballa per crear una nova manera d’organitzar la ciutat i contribuir en la millora de la qualitat de l'aire.

 • Català

  Dona prioritat al vianant, seguit de la bicicleta i el transport públic, per aconseguir que els carrers puguin ser llocs de trobada i esbarjo.

 • Català

  Aconsegueix guanyar espai públic de qualitat per desenvolupar-hi activitats diverses (actualment el 60% de l’espai públic l’ocupa el vehicle privat, quan el 58% dels desplaçaments es fan a peu).

 • Català

  Diversifica la xarxa viària en funció de la connectivitat dels carrers: xarxa bàsica (connexió en l’àmbit de ciutat), xarxa local (en l'àmbit de districte o barri) i xarxa veïnal (d’origen o destinació final, per arribar a casa, a un comerç, a la feina...).

 • Català

  Permet augmentar la presència del verd i millora les condicions ambientals de la ciutat i la qualitat de vida de les persones.

 • Català

  Inclou la participació ciutadana com a part fonamental en la reflexió i la implantació.

Notícies

20/05/2018

Nova superilla a Sant Antoni amb 5.000 metres quadrats recuperats d’espai veïnal

Urbanisme i infraestructures. La cruïlla entre els carrers del Comte Borrell i de Tamarit s’ha convertit en una plaça pacificada amb espais de lleure, de trobada i més verd.

02/02/2018

Aquest dissabte apunta’t a la festa de la Superilla Canalla

Superilles. ‘Street art’, patinatge, tallers plàstics, bàsquet per al jovent... Dissabte 3 de febrer la superilla de Poblenou acollirà un matí festiu en què infants i joves compartiran amb tots la seva mirada creativa sobre com està...

19/01/2018

Tres guardians protegeixen la superilla del Poblenou

Les figures s’han instal·lat al carrer de Sancho de Ávila, entre els carrers de la Llacuna i de Roc Boronat. Són obra de l’artista Xavier Mascaró.

01/01/2018

Carrers amb més vida, més zones verdes i més espais veïnals a les Corts

Superilles. Desplegament final del programa Superilles al perímetre comprès entre la travessera de les Corts, la riera Blanca, l’avinguda de Madrid i la gran via de Carles III, al barri de la Maternitat i Sant Ramon.

Llegeix més