Benvingut a Superilles | Superilles

El programa superilles ...

 • Català

  Treballa per crear una nova manera d’organitzar la ciutat i contribuir en la millora de la qualitat de l'aire.

 • Català

  Dona prioritat al vianant, seguit de la bicicleta i el transport públic, per aconseguir que els carrers puguin ser llocs de trobada i esbarjo.

 • Català

  Aconsegueix guanyar espai públic de qualitat per desenvolupar-hi activitats diverses (actualment el 60% de l’espai públic l’ocupa el vehicle privat, quan el 58% dels desplaçaments es fan a peu).

 • Català

  Diversifica la xarxa viària en funció de la connectivitat dels carrers: xarxa bàsica (connexió en l’àmbit de ciutat), xarxa local (en l'àmbit de districte o barri) i xarxa veïnal (d’origen o destinació final, per arribar a casa, a un comerç, a la feina...).

 • Català

  Permet augmentar la presència del verd i millora les condicions ambientals de la ciutat i la qualitat de vida de les persones.

 • Català

  Inclou la participació ciutadana com a part fonamental en la reflexió i la implantació.

Notícies

01/02/2019

La Superilla de Sant Antoni s'amplia per Borrell i Tamarit

Obres. La Superilla de Sant Antoni estrenarà nous trams pacificats a finals d'estiu: Comte Borrell entre Floridablanca i la Gran Via de les Corts i Tamarit entre Viladomat i Calàbria.

15/11/2018

Sis guardians de ferro colat vigilen la superilla del Poblenou

Cultura i lleure. La Fundació Vila Casas ha donat les escultures de l’artista Xavier Mascaró a la col·lecció d’art públic de la ciutat.

25/10/2018

El Residu Zero serà present a la festa del Dia Mundial de les Ciutats

Barcelona celebra el Dia Mundial de les Ciutats fomentant el Residu Zero a la festa que tindrà lloc a la Superilla de Sant Antoni

18/10/2018

Celebrant el Dia Mundial de les Ciutats a la Superilla de Sant Antoni

Espai urbà. El dissabte 27 d’octubre, de 10 a 14 h, ONU‐Habitat i l’Ajuntament de Barcelona celebren la Festa del Dia Mundial de les Ciutats a la Superilla de Sant Antoni.

Llegeix més