Recupera els continguts de les activitats d’hivern de 2024 de l'Espai Avinyó! 

..
24/04/2024 - 12:55 h - Interculturalitat Interculturalitat

>> Per accedir a tots aquests continguts, descarrega’t el pdf i fes clic als enllaços << 

Comencem a refer les petjades d’aquesta temporada amb un espai per dialogar sobre els reptes de narrar, al cinema i l’escenari, les experiències de les persones sexegèneredissidents que viuen diferents expressions de la fe en la ruralitat. 

Continuem rememorant des de la imaginació radical i les polítiques alternatives per tal de reescriure el futur i interpretar el present a l’hora de parlar de treball, habitatge, i oci des de l’experiència situada de joves amb bagatges diversos de Barcelona. 

A continuació, recordem la primera trobada de costureres en el marc de la presentació de la guia de costura comunitària de la ciutat en clau intercultural, comunitària i d’aliances, per reivindicar el treball, el coneixement i l’art de la costura. 

Seguidament, tornem a escoltar un recorregut singular sobre els balls, les músiques i les resistències de les pel·lícules de l’Índia, encunyades sota el paraigua de l’extens fenomen i conjunt d’imaginaris de Bollywood. 

Després, tornem a visitar el museu reflexionant sobre les tensions entorn dels models i marca de ciutat, el dispositiu museu i la figura de Picasso.  

Per acabar aquest recorregut, presentem una diagnosi exploratòria dels projectes que impulsen l’ensenyament de llengües familiars no hegemòniques a Barcelona i un recital poètic plurilingüe per a escoltar-les. 

Aprofitem per donar-vos les gràcies per activar aquests diàlegs i reflexions, i agraïm també a tot el teixit cultural i les infraestructures públiques que formen el territori artístic de la ciutat i fan possible la itinerància de l’Espai Avinyó. 

Finalment, desitgem que aquests continguts continuïn posant en circulació coneixements amb una mirada intercultural, i així continuar reflexionant, críticament, sobre les necessitats i els desitjos de la vida social i cultural de la ciutat.