Presentem les últimes activitats sol·licitades a través del Catàleg!

..
09/04/2024 - 12:00 h - Interculturalitat Interculturalitat

Les activitats que es recullen al Catàleg Antirumors ofereixen eines pedagògiques i comunicatives que tracten temàtiques interculturals per tal de contribuir a desmuntar els imaginaris discriminatoris sobre la diversitat cultural a la ciutat mitjançant formats amens i creatius.

A través de la dansa, la fotografia, la creació artística, el rap o la formació, el Catàleg és un recurs per acompanyar els processos i el treball al voltant de la interculturalitat d’entitats, escoles i altres col·lectius en els diferents territoris i barris de la ciutat.

Durant el mes de març s’han dut a terme les activitats següents: Jo no soc racista, però…Interseccionalitat #StopDesigualtatsYoMujer NegraDesconstruint representacions i imaginaris discriminatoris; Joc de taula | Fronteres invisiblesMigrantour Barcelona, explorant els mons de Barcelona; Creant ComunitatRuta de la memòria Gitana i la Rumba Catalana a l’Ecomuseu Urbà Gitano de Barcelona i Racisme a les xxss? Estratègies comunicatives per combatre’l.

Els districtes d’on han provingut les demandes d’activitats han estat Gràcia, Horta-Guinardó, Ciutat Vella, Sants-Montjuïc, Eixample, Nou Barris i Les Corts.

D’entre elles, cal destacar les activitats dutes a terme a l’Espai Jove les Basses de Nou Barris, a petició de l’entitat Joves Nou Barris en el marc d’una jornada antiracista que va tenir lloc el 22 de març en què van participar dos instituts que treballen l’antiracisme de forma activa.

Més informació:

Us recordem que les activitats del Catàleg estan a disposició de les entitats, els serveis i els equipaments de Barcelona de manera gratuïta.

Recorda que per trobar l’activitat que més s’escau a les teves necessitats hem elaborat uns filtres de cerca per públic destinatari, temàtica i tipologia d’activitat que t’ajudaran a trobar el que estàs buscant. Dona una ullada a les noves activitats i demana una activitat! 

Avui dia, totes les activitats s’estan fent de forma presencial, sempre que es puguin respectar del tot les mesures de seguretat. Si teniu dubtes, escriviu-nos a antirumors@bcn.cat i farem el possible per assessorar-vos i ajudar-vos a fer l’activitat!