Área infantil

A la primera planta de la biblioteca hi trobareu l'espai i els serveis per als infants de 0 a 13 anys, per als adults que els acompanyen i per a les persones interessades en temes relacionats amb la infància.

Un lloc agradable per passar-hi una estona cercant informació, triant lectures, escoltant música, veient pel·lícules, resolent dubtes dels treballs escolars, devorant poesia, conversant amb els companys, consultant internet, escrivint, jugant a jocs de taula, fent amics, dibuixant o participant d'alguna de les diverses activitats culturals que s'hi programen.

La col·lecció documental la componen una àmplia selecció de títols, autors i temes que comprenen totes les disciplines del coneixement. Materials en diferents suports per engrescar els infants a investigar i a interrogar-se sobre el món i la societat que els envolta. Del conjunt de l'oferta de ficció, destaquen els fons especials següents: La Mar de Contes, els imaginaris i els abecedaris il·lustrats per als petits. L'oferta de recursos per famílies té en compte els diferents aspectes relacionats amb l'educació dels fills. La col·lecció s'actualitza mensualment amb noves adquisicions per a totes les edats.

Als matins, l'espai infantil acull els grups d'alumnes participants en el programa Biblioteca-Escola, un projecte en col·laboració amb els centres d'educació infantil i primària del barri, en què es pretén despertar el gust per la lectura i l'interès per la recerca d'informació als infants. A les tardes, depenent de l'època de l'any, es programen activitats dirigides i tallers col·laboratius dins o fora de la biblioteca.

L'equip de professionals que hi treballa disposa dels coneixements i de les eines bibliogràfiques, audiovisuals i tecnològiques per atendre les vostres demandes. Poden ajudar-vos en la cerca d'informació, recomanar-vos lectures, orientar-vos en la tria de materials per als treballs escolars, assessorar-vos en la navegació per internet, etcètera. També us conviden a expressar els vostres interessos, opinions i suggeriments.