Espai Multimèdia

La biblioteca disposa d'un espai multimèdia equipat amb nou ordinadors que es poden reservar per accedir a internet i treballar amb eines de tractament d'imatges, de so i de vídeo i de gestió de pàgines web, entre d'altres. També disposa d'un escàner i una impressora.

L'Espai Multimèdia centra la seva activitat en la programació trimestral de cursos i tallers d'alfabetització digital i ofereix un servei de suport personalitzat en l'ús de les tecnologies per a tots els usuaris.

La inscripció als tallers es pot fer a través d'internet o directament a la biblioteca. Cal inscriure-s'hi prèviament i les places són limitades. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior.

El servei d'assessorament atén de manera personalitzada les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera. Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre, dilluns i dimecres de 17 a 20 h.

La biblioteca és centre col·laborador ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la Informació i la comunicació) i posa a disposició les seves instal·lacions i els seus recursos per fer la prova per aconseguir el prova per aconseguir el certificat acreditatiu de la competència digital emès per la Generalitat de Catalunya.

D'altra banda, en el marc del projecte "Treball als barris" de Barcelona Activa, al llarg de l'any es programen cursos d'orientació i d'acompanyament a la inserció laboral per afavorir l'ocupació i el desenvolupament local. .

L'Espai Multimèdia acull també programes trimestrals d'alfabetització digital en col·laboració amb els casals de gent gran, les famílies del casal infantil i, puntualment, amb les entitats del barri..

Per tot això, es recomana que consulteu la programació de tallers i el calendari mensual d'ocupació de l'Espai Multimèdia.