Taller 'Àsia al plat: la ruta de les espècies' *NOU*

Aquest viatge culinari ens transportarà per països mediterranis, d’orient mitjà i del sud-est asiàtic. Viatjarem pels camins de la història, al temps en què les espècies d’Orient van encantar els paladars del món àrab, romà, egipci i grec. Descobrirem els secrets de les mescles d’espècies, les tècniques de cuina i les curiositats que envolten cada condiment exòtic. Cuinarem plegats plats com l’arròs biryani (Índia/Pakistan), l’amanida kisir (Turquia), els ous marmolats Cha ye dan (Xina), o el Panang Curry (Tailàndia). El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d’exploració per Barcelona a la cerca d’ingredients inusuals i exòtics. (*Activitat amb suplement)

Professor: Claudio Masala – Travel Cook

Horaris

Centre Cívic Urgell

Adreça:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona