Club de lectura. 'T'atreveixes amb Moby Dick?'

Club de lectura. Nou club de lectura en el marc de la Regata Cultural. Lectura de 'Moby Dick' de Herman Melville. Conducció: Jordi Nopca. Juny-setembre: dues sessions presencials i una sessió virtual. Inscripcions obertes.

Club de lectura. ‘T’atreveixes amb Moby Dick?’
Tens ganes de plantejar-te un repte lector aquest estiu? Et proposem llegir una de les grans obres de la literatura universal: Moby Dick, de l’escriptor nord-americà Herman Melville, publicada l’any 1851.
Conducció: Jordi Nopca

Aquest club de lectura és de format híbrid, les sessions seran virtuals i presencials. Donarem el tret de sortida del club el dia 11 de juny a la plataforma Tellfy, espai virtual de trobada on es podrà anar comentant la lectura de l’obra amb la guia del conductor, per aquest canal donarem l’opció d’accedir al llibre digital a través de la plataforma eBiblio.

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i seguir els passos següents: instal·lar Tellfy en el dispositiu mòbil i donar-s’hi d’alta com a usuari, i sol·licitar l’admissió al club a través de l’enllaç corresponent (les places són limitades)
Inici del club al canal Tellfy: Dimarts, 11 de juny
Inscripcions

Calendari:
1a sessió presencial a la B. Barceloneta – La Fraternitat Biblioteca: dimarts 2 de juliol, a les 18.30 h
2a sessió virtual via zoom: dimarts, 20 d’agost a les 19 h
3a sessió presencial a la B. Barceloneta – La Fraternitat: dimarts 17 de setembre, a les 18.30 h

Moby Dick ha passat a la història com una novel·la d’aventures marítimes, però també és la narració del camí cap a la maduresa del seu personatge principal, l’Ishmael. El repte serà llegir-la i comentar-la durant els mesos de juliol, agost i setembre, més d’explicar què va representar escriure-la per a l’autor.

Jordi Nopca
És periodista i escriptor. Ha escrit més d’un miler d’articles sobre literatura per al diari ARA des del 2010 i ha publicat novel·les com La teva ombra (Proa, 2019) i El talent (LaBreu, 2012) i el recull de contes Puja a casa (L’Altra, 2015).

La Regata Cultural és el programa d’activitats que acompanya la celebració de la Copa Amèrica.