ABECEDARINegre

BCNegra. Emporta’t en préstec un document de gènere negre i aconsegueix un exclusiu punt de llibre de la sèrie ABECEDARINegre.

Aquest any, en el marc del Festival BCNegra2021 incorporem una iniciativa de la Biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró, especialitzada en gènere negre, que consisteix en obsequiar amb un punt de llibre de la sèrie ABECEDARINegre a tots els usuaris que agafin en préstec documents de temàtica negra.

Els lectors els podran anar col•leccionant recollint-los, a partir d’aquest mes de gener, a qualsevol de les biblioteques de la ciutat. Fins el 28 de febrer (o fins a esgotar-ne existències) estaran disponibles els corresponents a les lletres A,B,C i N.

A partir del mes de març i durant tot l’any, anirem editant nous punts de llibre de la sèrie. Aquests punts de llibre es podran aconseguir exclusivament a la Biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró, en emportar-se un document de gènere negre.

Cada mes es posaran en circulació dos punts de llibre, corresponents a dues lletres de l’abecedari. Les darreres lletres de la sèrie es posaran en circulació a l’edició del FestivalBCNegra2022, tancant així un cicle que convida als lectors a descobrir autors del gènere i a participar de les activitats que es duen a terme a la ciutat.