Biblioteques de Barcelona i Casa Amèrica Catalunya reforcen la seva col•laboració

Conveni. Nou conveni de col•laboració amb la Casa Amèrica Catalunya per reforçar la cooperació amb la futura Biblioteca Gabriel García Márquez.

El gerent del Consorci de Biblioteques de Barcelona, Ferran Burguillos, i la directora de Casa Amèrica Catalunya, Marta Nin, han signat un conveni de col·laboració per reforçar les seves relacions, en especial des de la tasca de divulgació americanista i de l’Amèrica Llatina i el Carib. L’acord contempla l’establiment d’un pla d’accions i activitats durant el 2021, en el marc de la commemoració del 110 aniversari de Casa Amèrica Catalunya i de la propera inauguració de la Biblioteca Gabriel García Márquez.

Ubicada al districte de Sant Martí de Barcelona, la Biblioteca Gabriel García Márquez col·laborarà amb la Biblioteca de Casa Amèrica Catalunya per tal que les col·leccions es complementin  i s’estableixin aliances de cooperació entre els seus serveis.

La Biblioteca de Casa Amèrica Catalunya, especialitzada en la temàtica americanista, és una de les més importants d’Europa en el seu àmbit.