Àrea infantil

L'àrea infantil és la zona destinada als infants i joves fins a 14 anys, als adults que els acompanyen i a les persones interessades en els llibres per a infants. Els nens menors de 9 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

A la biblioteca trobareu tot tipus de materials per als infants, des de llibres de coneixements o còmics fins a pel·lícules i música.

El Racó de Pares i Mares és una secció amb tota mena d'informació relacionada amb els petits. El fons documental inclou llibres sobre temàtiques diverses (educació, desenvolupament, salut, alimentació i altres temes) i revistes especialitzades.

La biblioteca disposa d'una zona de petits lectors amb llibres adequats per a aquest tipus d'usuaris i un fons de llibres amb lletra lligada i lletra de pal per als infants que aprenen a llegir. Els més grans també hi trobaran una zona adequada per estudiar. Hi ha dos ordinadors connectats a internet i un ordinador per consultar el catàleg.

En aquesta sala sovint tenen lloc visites escolars concertades amb escoles de l'entorn i activitats culturals adreçades als més petits: lectura de contes, activitats de màgia, etcètera.

Enllaços relacionats: