Formació d'usuaris

La biblioteca organitza sessions de formació d'usuaris per informar i educar en l'ús dels recursos existents, així com per orientar en el funcionament general de la biblioteca, els espais, els serveis i les activitats culturals que ofereix.

La formació d'usuaris està estructurada segons les persones usuàries a qui s'adreci:

  • Formació adreçada a centres d'ensenyament de primària i secundària: sessions per a nens, nenes i joves en edat escolar. És imprescindible concertar dia i hora amb la biblioteca.
  • Formació adreçada a entitats, associacions i organitzacions: sessions ideades per a les entitats i associacions que ho demanin, que vulguin conèixer el funcionament de la biblioteca i que estiguin interessades a descobrir el vessant històric del centre. És imprescindible concertar dia i hora amb la biblioteca.
  • Formació per a grups de persones usuàries: la biblioteca organitza sessions de formació de persones usuàries cada mes per orientar en l'ús del catàleg de la biblioteca. La biblioteca obre les inscripcions una setmana abans i les persones interessades a assistir-hi han de demanar al personal de la biblioteca per apuntar-s'hi. Les places són limitades.