Espai multimèdia

La biblioteca disposa d'una sala multimèdia equipada amb onze ordinadors, que podeu reservar, un ordinador de catàleg, escàner i impressora. Els PC ofereixen connexió a internet i la possibilitat de treballar amb eines de tractament d'imatges, de so, i de gestió de pàgines web, entre altres.

Setmanalment es fan tallers gratuïts d'informàtica, ja que la biblioteca forma part de la xarxa de punts de formació tecnològica Antenes Cibernàrium. La preinscripció es fa directament a la biblioteca o per mitjà d'internet.

Dos cops per setmana s'ofereix un servei d'assessorament amb personal de suport per atendre consultes dels usuaris relacionades amb l'ús de les noves tecnologies: recerca d'informació a internet, ús del correu electrònic, realització de currículums, retoc d'imatges, etcètera. Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre, dimarts i dijous de 17 a 20 h.

La biblioteca també té dispositius i programari específic per a persones amb diversitat funcional, ja que la Biblioteca Gòtic - Andreu Nin forma part d'un projecte d'accessibilitat TIC.

La biblioteca és centre col·laborador ACTIC i els usuaris, prèvia inscripció, poden fer les proves per tal d'aconseguir-ne el certificat oficial.