Àrea infantil

L'àrea infantil i familiar de la biblioteca, situada a la primera planta, està destinada als infants fins als 14 anys, però també als adults que els acompanyen i a les persones interessades en el món infantil.

Aquesta àrea vol ser un lloc per fer volar la imaginació a través de la lectura i un espai per aprendre.

Hi trobareu llibres i contes per als més menuts i per als lectors experts, que van des dels clàssics de la literatura infantil fins a les propostes més innovadores i arriscades, tant pel que fa a la il·lustració com a les històries que s'hi expliquen.

També podreu accedir a recursos documentals i en diversos suports, sobre qualsevol matèria: idiomes, ciències socials, ciències naturals, història, art, matemàtiques... per estimular l'aprenentatge, reforçar el currículum escolar i donar resposta a l'interès i la curiositat pel món que ens envolta.

Abans d'entrar a la sala infantil trobareu el racó de mares i pares, però també dels avis i les àvies, els oncles i les tietes... i totes les persones relacionades amb el món de la infància. Hi podeu trobar informació sobre l'embaràs i el part, l'alimentació i la salut, l'aprenentatge, els hàbits, el creixement, la família o el lleure i revistes de puericultura i de temàtica familiar.

Els infants més petits de 9 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta que se'n responsabilitzi i no se'ls pot deixar sols a la sala infantil ni a cap servei o activitat si no s'indica expressament.

Enllaços relacionats: