Espai multimèdia

L'Espai multimèdia de la biblioteca es troba a la primera planta i està equipat amb onze ordinadors amb accés a Internet, des d'on podreu treballar amb eines de tractament d'imatges, de so, de vídeo i de gestió de pàgines web, entre d'altres. També disposa d'un escàner i una impressora. Es recomana reservar els ordinadors.

Del gener al juny i de l'octubre al desembre, aquest espai disposa d'un servei d'assessorament per atendre les consultes relacionades amb les TIC: recerca d'informació a Internet, correu electrònic, elaboració de documents escrits, fulls de càlcul, retoc d'imatges, etcètera. L’horari és dimecres 10 a 13 h i dilluns i dijous 16.30 a 19.30 h.

Horari de l'Espai Multimèdia

  • Dilluns i dijous, de 15.30 a 20.00 h
  • Dimarts, dimecres i divendres, de 09.30 a 13.30 h. i de 16.00 a 20.00 h
  • Dissabte, de 10.00 a 14.00 h

La biblioteca ofereix trimestralment una programació de cursos i tallers d'alfabetització digital, activitats gratuïtes de formació per descobrir, conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals.

La preinscripció es pot fer a través d'Internet o bé directament a la biblioteca. Cal inscriure-s'hi prèviament i les places són limitades. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior.

La biblioteca ofereix un servei d'ús gratuït de diferents dispositius i programari per facilitar l'accés a les tecnologies a persones amb diversitat funcional.