Penj'art 2023

Exposició. Oberta la convocatòria per a presentar les propostes per a participar a la mostra artística col·lectiva de Vilapicina i la Torre Llobeta.

Penj’art és una mostra col·lectiva de treballs d’artisites vinculats amb Vilapicina i la Torre Llobeta que té lloc per la Festa Major d’aquest barri.

Fins al 25 de juliol es poden fer arribar les propostes per a participar-hi.

BASES DE PARTICIPACIÓ

1- Podran participar-hi els majors de 18 anys.
2- Les disciplines artístiques incloses en aquesta mostra són: pintura, dibuix, il·lustració, collage, tècniques mixtes, escultura que es pugui penjar a la paret i fotografia.
3- Cada artista podrà participar-hi amb dues obres com a màxim, però en funció de les necessitats de la Mostra, l’Organització es reserva el dret d’exposar-ne una o les dues. La mida màxima de les obres serà de 80 x 60 amb marc inclòs. Cal que les obres portin el seu propi marc o suport necessari per a la seva exposició.
4- La proposta s’ha d’enviar per correu electrònic a : artistespenjats@gmail.com. Especificant PENJ’ART 2023. El correu ha d’incloure les dades personals de l’autor o autora (nom i cognoms, telèfon de contacte). Dades de l’obra presentada (títol, petita descripció i fotografia de l’obra, suport per exposar).

5- La data límit d’admissió és el 25 de juliol de 2023.
6- Es farà una selecció de les obres que es resoldrà la segona quinzena de setembre de 2023.
7- L’organització es posarà en contacte amb els i les artistes seleccionades per a realitzar el muntatge de l’exposició.
8- L’organització es reserva el dret de decidir i/o canviar els espais on exposarà cada artista.

Organització: Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, Casal de gent gran Vilapicina i la Torre Llobeta i Centre Cívic Torre Llobeta.