#TJEnXancletes 2020: quatre propostes formatives d'estiu en un sol dia

#TJEnXancletes 2020: quatre propostes formatives d'estiu en un sol dia

07/07/2020 - 16:40

Inscripcions obertes per a la segona edició del "Forma't en xancletes", la proposta de formació d'estiu de Torre Jussana, que tindrà lloc el 15 de juliol.

Torre Jussana torna a organitzar “Forma’t en xancletes”. Serà el 15 de juliol i tindrà lloc presencialment en espais interiors i exteriors del centre, amb les mesures de prevenció i de seguretat necessàries en el context actual. Enguany, per tant, a més de les xancletes caldrà que no oblideu la mascareta!

La jornada s’iniciarà amb una conferència inaugural sobre com aprofitar el joc i tenir una actitud lúdica a les associacions en el context actual, a càrrec d’Imma Marín i Esther Hierro de Marinva, expertes en joc i ludificació (gamification).

Després d’un esmorzar que us permetrà xerrar i conèixer la resta d’entitats que participen en la formació, hi haurà tres tallers simultanis sobre temes d’interès associatiu que no s’han tractat durant l’any, dels quals caldrà triar-ne un:

  • El pacte del temps: per a uns horaris més igualitaris, saludables i eficients al tercer sector, amb Xavier Peralta, responsable de la Secretaria Tècnica del Pacte del Temps de Barcelona.
  • Estratègies per a la conciliació de les persones de l’entitat i les necessitats de l’organització, amb Andrea Balletbó, de Tàndem Social.
  • Com fer una campanya de captació amb pocs recursos, amb Aina Serra, de La Sembra.

En trobareu més informació i el formulari d’inscripció aquí.