Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Agenda del Casal

Divendres, 01/10/2021

EXPOSICIONS | OBJECTIU DONA: NÓSZEMÉLY

00:00

"Nőszemély" és la proposta guanyadora de la sisena convocatòria del cicle Objectiu Dona.

Amb aquesta paraula d'origen hongarès que significa "dona de mala fama que és jutjada per la societat per actuar com no s'espera d'ella", la Marta Belev ens acompanya a conèixer aquesta peça de dansa que profunditza en algunes de les vivències de les dones que formen la companyia emergent la Calíope.

 

A càrrec de Marta Belev i La Calíope Cia.

 

TALLERS | PÍNDOLA FORMATIVA: LES STORIES D'INSTAGRAM: UN NOU LLENGUATGE

18:00 to 20:00

Dimecres 1 de desembre, de 18 a 20 h

Les stories d’instagram són imprescindibles en la nostra estratègia en aquesta xarxa social. És on passem més temps mirant continguts i són una eina clau per crear comunitat. En aquesta formació veurem com utilitzar-les i quins continguts podem publicar per humanitzar la nostra presència a la xarxa, aconseguir complicitats i crear comunitat. Treballarem una estratègia comunicativa per a les stories per poder-la aplicar de manera individual a cadascun dels projectes de les persones que s’apuntin al taller.

A càrrec de La Sembra

INSCRIU-TE AQUÍ

Preu: 6,10€