Les notícies del Casal

DIRECTORI D'ENTITATS I GRUPS DEL CASAL

Descarregueu el directori actualitzat 2022 - 2023 de les entitats i grups allotjades al Casal Mas Guinardó aquesta temporada.

Algunes de les incorporacions són Ludàlia, Cooperativa La Pestanyeta, Ambdrets i el grup de guitarra, entre d'altres.

CONVOCATÒRIA HIVERN 2023 | CICLE D'EXPOSICIONS "OBJECTIU DONA"

Obrim la desena convocatòria d'Objectiu Dona, cicle d’exposicions de l'obra fotogràfica de dones per a públic general, amb inauguració artística, també a càrrec únicament de dones.

EL CASAL INFORMA | EL BAR DEL MAS

TANCAMENT

Malauradament, hem d'informar del tancament definitiu del Bar del Casal a partir del pròxim cap de setmana. Aquest tancament és definitiu fins que s'obri una nova licitació i concurs públic per a la seva explotació i posterior adjudicació.

AGENDA | Subscriu-te al butlletí online!

Cada dijous, el Casal Mas Guinardó t'avança les notícies i activitats de la casa perquè puguis programar-te la setmana i assistir a les que més t'interessin! 

No et perdis res: Apunta't ara, aquí! 

AGENDA D'HIVERN

Ja tenim l'agenda d'hivern!

Properament la tindrem disponible al punt d'informació del Casal però ja la podeu consultar digitalment a l'enllaç que trobareu a continuació.

DESCARREGA L'AGENDA D'HIVERN

HORARI DEL CASAL MAS GUINARDÓ

El casal Mas Guinardó obre les seves portes de dilluns a divendres de 9:30 a 21:30 h i els dissabtes de 10 a 15 h.
Ens podeu contactar per telèfon al 93 446 14 29 o bé per correu electrònic a cemasguinardo@qsl.cat 

 

SALA AMB NOM DE DONA

El passat 17 de març vam inaugurar el projecte Sala amb Nom de Dona, una iniciativa anual que pretén visibilitzar les dones referents del barri. Per aquest motiu, durant aquest any 2022 la sala d'actes passa a dir-se Sala Rosa Galobardes Alsina.

Rosa Galobardes Alsina (1934 - 2011)

EL CASAL INFORMA | Com apuntar-se a les activitats del Mas?

Si voleu apuntar-vos a una activitat del Casal Mas Guinardó cal que ho feu a través de l'aplicació que us presentem. És molt pràctica i el seu ús és molt senzill!

EL CASAL INFORMA | Mapeig del Guinardó

Necessites ajuda?

Troba el que necessites entre les teves veïnes! 

El mapeig és un projecte de la Taula de Suport Mutu del Mas Guinardó, desenvolupat tecnològicament pel Hacklab-Guinardó, amb la intenció de crear un espai virtual on posar en contacte les veïnes amb necessitats i les que ofereixen suport.

EL CASAL INFORMA | Suport en gestió de tràmits bàsics amb l'administració pública

Teniu dubtes sobre com demanar cita per a la renovació del DNI? No sabeu com fer-ho per aconseguir l'idCAT?

Al Mas Guinardó disposem d'unes fitxes informatives que expliquen com podeu gestionar alguns tràmits en línia a l'administració pública, mitjançant informació clara i comprensible per tal que pugueu dur a terme aquests tràmits de manera autònoma.