Agenda del Casal

Dijous, 30/06/2022

ACTIVITATS | FORMACIÓ DE LA TAULA D'INTERCULTURALITAT

18:30 to 20:30

Dijous 30 de juny i dilluns 4 de juliol de 18.30 a 20.30

FORMACIÓ: ES POT COMUNICAR SENSE DISCRIMINAR?

INTRODUCCIÓ

Aquesta formació organitzada pel Programa BCN Interculturalitat en col·laboració amb la Taula Intercultural del Mas Guinardó vol aportar eines de la perspectiva intercultural per detectar i analitzar narratives discriminatòries basades en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural, així com també, el discurs de l’odi a les xarxes socials.

CONTINGUTS

 1a sessió

  • Es pot comunicar sense discriminar?
  • Les narratives discriminatòries basades en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural.
  • El discurs de l’odi a les xarxes socials

2a sessió

  • Eines per detectar narratives discriminatòries
  • Estratègies per l’elaboració de narratives transformadores

METODOLOGIA

La formació serà presencial. Es combinarà l’exposició de caire teòric amb exemples, exercicis i dinàmiques.

FORMADORA: Paloma Chen

Periodista i escriptora. La seva investigació periodística "Crecer en “un Chino” " sobre joves d'origen xinès a Espanya va ser publicada a El Salto. Col·labora amb la Transnational Migrant Platform-Europe i amb mitjans com El País o La Marea. Realitza formacions i tallers de periodisme i antiracisme per a diverses organitzacions És autora de l'informe de CEAR-PV Sense Tòpics sobre el tractament informatiu de la migració i el refugi.

Organitza: Taula d'Interculturalitat  i Convivència del Mas Guinardó i BCN Interculturalitat.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Inscriu-te aquí o presencialment al punt d'informació del Casal

EL MAS A LA PLAÇA | CARMANYOLADA I CONCERT DE UAL·LA

21:00 to 23:45

Divendres 1 de juliol a les 21 h

Torna el sopar de carmanyola per trobar-nos i donar la benvinguda a l'estiu! Porta la teva carmanyola i compartirem un sopar amb la millor música a la plaça Salvador Riera amb el concert de UAL·LA:

Ual·la! són diversió, Ual·la! són consciència, Ual·la! són originalitat... Ual·la! són el virtuós duet de Barcelona Modesto Lai i Alba Rubió.  Ual·la! són úniques en el seu gènere.  

Amb les seves cançons us conviden al joc, a la investigació musical, al "menys és més", a indagar en les possibilitats infinites de l'art, a preguntar-vos cada dia com millorar el món i els éssers que l'habiten... i a fer-ho sempre des de l'absurd i el somriure.  

La "tablemusic" és el seu estil, gènere que es caracteritza per fer d'allò quotidià i aparentment simple quelcom artístic i creatiu.  

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Inscriu-te enviant un correu a cemasguinardo@qsl.cat, per telèfon al 93 446 14 29 o presencialment al punt d'informació del Casal.