Agenda del Casal

Dilluns, 15/01/2024

EXPOSICIÓ | OBJECTIU DONA | MANS QUE SOSTENEN LA VIDA

00:00

Del 15 de gener al 31 de març

"Mans que sostenen la vida" és la proposta guanyadora de l'onzena convocatòria del cicle Objectiu Dona. Amb aquesta selecció de fotografies que conformen la seva primera exposició, la Laura Sánchez Pallarès ens mostra les mans com a símbol important de les cures i el suport que fan falta per maternar i per mantenir la vida.

Activitat gratuïta sense inscripció prèvia

A càrrec de LAUNESPOLA (Laura Sánchez Pallarès, @launespola.fotografiadepartos)

 

 

 

EXPOSICIÓ | "FEM BARRI"

00:00 to 23:00

De l’1 al 29 de febrer

“Fem Barri” és un projecte de fotografia que va néixer fa tres anys a l’Escola Especial Mare de Déu de Montserrat. L’Escola està adreçada a 
alumnes amb necessitats educatives especials que no poden seguir la seva educació infantil, primària o secundària a l’escola ordinària. 
Els alumnes mitjançant la fotografia fixen la mirada en petits detalls que ens poden passar desapercebuts i que aconsegueixen cobrar 
protagonisme gràcies a l’ús de la combinació del blanc, el negre i les diferents tonalitats de grisos.

Activitat gratuïta sense inscripció prèvia

A càrrec dels alumnes de l’Escola Especial Mare de Déu de Montserrat.

L'AULA DEL MAS | ESCOLTA ACTIVA: COMUNICACIÓ I EMPATIA

18:00 to 20:00

Dilluns 26 de febrer, de 18 a 20 h

Taller per començar a desenvolupar habilitats essencials de comunicació com són l’escolta activa, l’empatia i l’assertivitat. Explora actituds clau per a una escolta efectiva i enriqueix les teves interaccions. Podràs conèixer les principals interferències amb les quals ens trobem en el procés d’escoltar així com identificar les diferents fases de l’escolta activa.

Docent: Rebeca Bermúdez

Preu: 6,27 €

Inscripcions aquí