Agenda del Casal

Dimarts, 09/04/2024

EXPOSICIÓ | URBANSKETCHING HORTA-GUINARDÓ

00:00

Del 9 al 30 d'abril

"Dibuix a pèl i sobre la marxa. Surti com surti, però que ens parli".  L'urbansketching és la disciplina de comunicació artística que copsa un lloc, un moment, una escena dibuixada in-situ. "Tal com si una fotografia pogués copsar allò que passa en 10 ó 20 minuts". És un relat fresc i sense pretensions que guanya popularitat i adeptes de tota edat i varietat dia a dia.​​

A càrrec de  Núria Galbe  (@bikesketching)​

Activitat gratuïta ​

AULA DEL MAS | TALLER DE PINTURA I DIBUIX

19:00 to 21:00

Dimarts 16, 23, 30 d’abril; 7, 14, 21, 28 de maig; 4 i 11 de juny, de 19 a 21 h 

Aquest taller és un recorregut d'iniciació pel món del dibuix i la pintura. Gaudirem mentre aprendrem a fer servir llapis de grafit, llapis de colors i pinzells amb acrílic; llum, ombra, degradat, intensitat, volum... totes aquestes paraules en un no-res seran les teves aliades al taller! 

Material que cal dur el primer dia de classe: un bloc de dibuix d’aprox. 90 gr (mida DIN A4 o DIN A5), llapis HB, 2B, 6B, un pinzell difuminador de paper, goma d'esborrar, maquineta i força il·lusió! 

Docent: Alícia Santamaria 

Preu: 56,41 €

Inscripcions aquí

CINECLUB GUINARDÓ | LA PRINCESA MONONOKE

19:00

Dijous 18 d'abril a les 19.00 h

La princesa Mononoke, de Hayao Mizayaki
És una pel·lícula de gènere fantàstic, ambientada al Japó durant un període Muromachi d'estil èpic, on un dels últims supervivents d'un antic clan del nord del Japó es troba, en la seva aventura, enmig de la batalla entre diverses faccions: el shogunat, una vila industrial, i els esperits del bosc que lluiten per la supervivència de la seva llar. La naturalesa i la humanitat estan representades per dues dones fortes, cadascuna amb la intenció de protegir la seva forma de vida. 

Activitat gratuïta sense inscripció prèvia