Agenda del Casal

Dimarts, 09/04/2024

EXPOSICIÓ | URBANSKETCHING HORTA-GUINARDÓ

00:00

Del 9 al 30 d'abril

"Dibuix a pèl i sobre la marxa. Surti com surti, però que ens parli".  L'urbansketching és la disciplina de comunicació artística que copsa un lloc, un moment, una escena dibuixada in-situ. "Tal com si una fotografia pogués copsar allò que passa en 10 ó 20 minuts". És un relat fresc i sense pretensions que guanya popularitat i adeptes de tota edat i varietat dia a dia.​​

A càrrec de  Núria Galbe  (@bikesketching)​

Activitat gratuïta ​

AULA DEL MAS | TALLER DE PINTURA I DIBUIX

19:00 to 21:00

Dimarts 16, 23, 30 d’abril; 7, 14, 21, 28 de maig; 4 i 11 de juny, de 19 a 21 h 

Aquest taller és un recorregut d'iniciació pel món del dibuix i la pintura. Gaudirem mentre aprendrem a fer servir llapis de grafit, llapis de colors i pinzells amb acrílic; llum, ombra, degradat, intensitat, volum... totes aquestes paraules en un no-res seran les teves aliades al taller! 

Material que cal dur el primer dia de classe: un bloc de dibuix d’aprox. 90 gr (mida DIN A4 o DIN A5), llapis HB, 2B, 6B, un pinzell difuminador de paper, goma d'esborrar, maquineta i força il·lusió! 

Docent: Alícia Santamaria 

Preu: 56,41 €

Inscripcions aquí

ACTIVITATS | JORNADA DE REFLEXIÓ CRÍTICA I SOLIDÀRIA

10:00

Dissabte 20 d’abril de 10 a 20 h 

Jornada de solidaritat amb totes les persones que avui pateixen els estralls de la violència i la barbàrie de la guerra, oberta a tothom, per reflexionar-hi junts com a veïns i veïnes, des del territori on vivim, el barri, amb la mirada ampliada al món sencer. Perquè ens volem una humanitat viva, volem obrir vies a la convivència, a través de la NO violència i la Pau. 

Tothom podrà accedir a la trobada quan vulgui i sortir-ne quan hom ho consideri, sentint-se lliure en ser-hi i participar-hi. La idea bàsica és compartir unes inquietuds sentides des de la proximitat. 

Tindrem al nostre servei gots i aigua, no menjar. Suggerim de fer, qui pugui i vulgui, dejuni voluntari -deixant de fer un àpat aquell dia- com un petit gest solidari simbòlic, amb la gent de Palestina i d’altres parts del món que pateixen fam. En cap cas obligatori.  

Activitat gratuïta. Per motius d'espai i organització demanem que us hi inscriviu convivenciaguinardo@gmail.com indicant horari d’estada previsible. Les entrades seran en seqüències de 2 hores; 10, 12, 14, 16 i 18h. Les sortides quan es vulgui.  

 

Organitza: Taula de Diàleg per la Convivència i Interculturalitat 

PÍNDOLES FORMATIVES | FES LA TEVA PROTECCIÓ SOLAR AMB ÀLOE VERA

11:30

Dissabte 20 d’abril, d’11.30 a 13.30 h  

Per a poder gaudir dels efectes beneficiosos del sol és absolutament necessari la utilització de preparats solars. El gel d'àloe vera i el protector solar funcionen ben junts per a promoure la salut de la pell de manera sinèrgica. El gel d'àloe vera funciona com una capa base perfecta, aportant hidratació a la pell i propietats calmants. Replet de vitamines, minerals i antioxidants, l'àloe vera penetra profundament en la pell sense obstruir els porus. 

A càrrec del Grup de l’Hort del Casal Mas Guinardó 

Activitat gratuïta, inscriu-te aquí