Agenda del Casal

Jueves, 02/12/2021

EXPOSICIÓ: POETESSES

Horari: 13:15 a 17:00

Amb aquesta exposició han volgut reflectir i convertir a imatges aquells poemes de diverses poetesses, expressant els nostres sentiments a l’hora d’interpretar-los.

A càrrec dels components del grup “Racó de la Foto" del casal Fonf d’en Fargues: Alfons Campillo Beltran, Antonio Limpo Becerra, Eloi Castilla Monzó, Guillem Ruppmann, Pere Valls Pech i Rafel Toldrà Ferrer.

Organitza: Grup del Racó de la Foto

ACTIVITAT ANUL·LADA!!!! FESTA DE CAP D'ANY 2022

Horari: 01:00

ACTIVITAT ANUL·LADA!!!!

COMUNICAT OFICIAL

Degut a les restriccions aplicades a Catalunya en aquest moment, ens veiem obligats a anunciar que el dia 31 de Desembre de 2021 no es realitzarà el Cap d’Any de la Font d’en Fargues. Ens fa molt mal prendre aquesta decisió però no ens han deixat una altra alternativa.

Ja ho teníem tot preparat, el grup i el DJ a punt, el personal ready, el cotilló calentet, tots els tècnics escalfant els motors... i de cop, a pocs dies de l’esdeveniment ens obliguen a tancar-ho.

Es per això que, conjuntament amb el Casal Font d’en Fargues, us proposem una alternativa. La festa de cap d’any la farem, la transformarem en la Festa de Mig d’any de la Font d’en Fargues. Ara per ara la data no la podem establir ja que no sabem quant duraran aquestes restriccions però en quant ho sapiguem us ho farem saber.

Quedar-vos l’entrada tindrà els seus avantatges, totes les persones que us quedeu l’entrada tindreu un 50% de descompte a la barra el dia de la festa.

Qui vulgui tornar l’entrada podrà fer-ho del 11 al 18 de gener a la secretaria del casal. Només haureu de portar l’entrada i se us retornaran els diners.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i ens veiem en quant poguem!!

Molt bones festes i molt bona entrada d’any!