Quiénes somos

Puerta de entrada

El Casal Font d’en Fargues és un equipament públic de proximitat, que té com a finalitat ser un referent per a la dinamització social i cultural, el foment de la participació ciutadana i associativa.

Mitjançant la gestió ciutadana a través de l’Associació Casal Font d’en Fargues, els veïns i veïnes del barri gaudeixen d’un espai de trobada, de tallers, de formació socials i culturals, d’activitats lúdiques, artístiques i de lleure, d’actes de celebració del calendari festiu i popular, d’espectacles de teatre, música, dansa... Una oferta àmplia i de qualitat dirigida a totes les edats.

Gestió

L’Associació Casal de la Font d’en Fargues ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona-Districte Horta-Guinardó per la gestió cívica de l’equipament Casal Font d’en Fargues.

Aquesta associació va ser constituïda per donar continuïtat a la labor de molts veïns i veïnes i entitats del barri compromesos durant molts anys en les activitats del Casal.

L’equipament, ubicat a un edifici històric i emblemàtic del barri Font d’en Fargues, l’origen del qual es remunta al 1928, va ser adquirit per l’Ajuntament a l’any 2008 amb la voluntat d’oferir un equipament públic pel barri i donar resposta a la reivindicació veïnal. Un cop reformat, torna a obrir les seves portes com a Casal de Barri al setembre del 2011.