Agenda del Casal

Martes, 07/06/2022

EXPOSICIÓ: '50 ANYS DE L'ESCOLA FONT D'EN FARGAS'

Horari: 17:00

L'exposició ha estat realitzada pels mestres i exmestres de l'Escola Font d'en Fargas i amb col·laboració de les famílies.

Explica la història de l'escola FF des que va començar al curs 71-72 fins a l'actualitat. Amb els aspectes més destacats en l'àmbit educatiu i comunitari, tenint en compte la situació geogràfica i l'entorn i el barri on està situada.

L'exposició compta amb rollup de presentació i 14 plafons amb les imatges més significatives d'aquests 50 anys. A cada plafó trobareu codis QR amb informació, vídeos, presentacions més detallades que amplien i aprofundeixen el que es mostra en el plafó.

També acompanyarà l'exposició els gegants de l'escola: La Fargueta dels Tres Turons, el sol solet i en Maic.

Organitza: Escola Font d'en Fargas

PASSEJADA PEL BARRI: 'TURÓ DE SANTA EULÀLIA, ÚLTIMA GRAN URBANITZACIÓ DEL BARRI'

Horari: 11:00

 

Sortida: Placeta de la Palmera (confluència carrer Pedrell i av. Frederic Rahola)

Durada: unes 2 hores

En el recorregut d’aquests mesos pels diferents aspectes del barri de la Font d’en Fargues, arribarem en el pròxim itinerari (últim del curs), al punt on coneixerem l’última gran urbanització del barri en un espai que fins llavors, a meitat dels seixanta, era muntanya. Descobrirem així un altre aspecte del nostre barri.

De la mà de Carlota Giménez i Compte, membre del Grup d’Arxiu i Memòria i del POU, coneixem el barri fent sis itineraris (de gener a juny) que tracten diferents aspectes del seu origen i evolució durant més de 100 anys.

Preu: 0 € (activitat subvencionada)

Imprescindible reserva prèvia en aquest enllaç!

Organitza: Arxiu i Memòria

ACTIVITAT AJORNADA! ESPECTACLE MUSICAL FAMILIAR: 'EUPHÔRIA'

Horari: 19:00

PER MOTIUS DE SALUT AQUESTA ACTIVITAT QUEDA AJORNADA FINS A NOU AVÍS! A totes aquelles persones que heu fet la reserva es procedirà a fer la devolució de les entrades. Disculpeu les molèsties!

Presentació del disc EUPHÔRIA! de la cia. 'Pentina el Gat'

De les ganes d'escenari, del desig de compartir cultura, i de la necessitat de cridar ben fort que estem vius i que seguim volent gresca, neix:  EUPHÔRIA! El concert festiu familiar més enèrgic, sensible i divertit.

Preu entrades:

- Fins a 16 anys entrada gratuïta

- Per a majors de 16 entrades a 4 €

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues