Agenda del Casal

Jueves, 04/04/2024

EXPOSICIÓ "PARELLES"

Horari: 17:00 a 12:00

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA PARELLES

"Seríeu capaços de plasmar en imatges una parella?

Dos elements, dues persones, dos animals, dues plantes, dos éssers vius del mateix gènere o no, dos virus, dos bacteris, dues coses...?, el que es vulgui, però una PARELLA.

Presentem les obres de dinou autors i autores, dinou FOTOGRAFIES, fetes amb el mòbil, que es complementen amb un TEXT inspirat en cada una d'elles.

ana garcía | anna alfonso | anna guillumet | antonia alfaro carles sánchez | enric carné | fidel soler | helena muñiz | jordi borràs | magda vendrell | mercè soler | miguel angel piqueras | miki comellas | montse serrano | olga fernández sebastià saurina | teo borràs | teresa mallo | victòria carbó

Dimecres 10 d'abril a les 19h: Inauguració de l'exposició col·lectiva de 19 artistes que plasmen en imatges una parella, amb un text. Un dels components farà màgia de prop amb cartes, en Teo Borràs, buscant la complicitat d’una parella entre el públic. Més info: https://ajuntament.barcelona.cat/casalsdebarrihg/cfontdenfargues/node/2475

Organitza: Associació del Casal Font d'en Fargues

ESPECTACLE FAMILIAR "DINS EL CAU DEL TABALET" DE CIA. FARRÉS BROTHERS

Horari: 17:00 a 19:30

"Dins el Cau del Tabalet" de cia. Farrés Brothers s'inspira en l'obra escrita pel pioner naturalista Ernest Thompson Seton a principis de segle XX. El conte del Tabalet explica la història d’un petit conill que es queda sol al seu cau, perquè la seva mare ha sortit a buscar menjar. Durant l’espera, van passant animals que, des de fora, volen jugar amb ell, però mai s’hi decideix. Fins que sent un soroll que desconeix, el xiu-xiu d’una serp, que l’atrau fins al punt de no poder resistir les ganes de sortir.

Una història que ens explica que al món hi ha perills, és cert, però no només això: hi ha qui ens ajuda a fer fora els perills. Perquè els espectacles dels germans Farrés són per a tots els públics i són irònics i gens ensucrats. Històries potents com aquesta, tractades des de punts de vista originals, gens moralitzants i carregades de diverses capes de lectura.

Titelles, ombres xineses, una instal·lació sorprenent i una interpretació brutal!

Espectacle recomanat per a infants de 2 a 8 anys.

Si us plau demanem que acompanyi als infants només un adult per família, perquè són 3 passis reduïts a 25 places.

Durada: 30'

Horaris dels passis: 17 h / 18 h / 19 h

Preu: Gratuït (activitat subvencionada)

Reserva les teves entrades online a partir del 27/03 a les 9 h aquí.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues i Barcelona Districte Cultural

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ "PARELLES" AMB L'ESPECTACLE "MATEMAGIA"

Horari: 19:00

Inauguració de l'exposició col·lectiva de 19 artistes que plasmen en imatges una parella, amb un text.

Un dels components farà màgia de prop amb cartes, en Teo Borràs, buscant la complicitat d’una parella entre el públic.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

No cal fer inscripció prèvia.

Organitza: Associació del Casal Font d'en Fargues

ESPECTACLE DE CIRC "C'EST PAS POSSIBLE" DE CIA. SEMPRE ARRIBA A LA RAMBLA DEL CARMEL

Horari: 18:00 a 19:00

A l'espectacle de circ "C'est pas possible" cia. Sempre Arriba abordem la pregunta: És possible sortir de la rutina?

Amb el llenguatge dels pallassos i amb acrobàcies aèries, aquest espectacle diu que sí i ens recorda que mai ens hem d’oblidar de deixar-nos ser i gaudir.

Preu: Gratuït (activitat subvencionada)

Activitat al carrer, no cal reserva prèvia.

Ubicació: Final de la Rambla del Carmel (Mirador d'Horta)

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues i Barcelona Districte Cultural

SORTIDA FOTOGRÀFICA MATINAL: BARRI DE CAN BARÓ

Horari: 10:00

Una matinal compartida amb el grup del Racó de la Foto. Trobada a les 10h en el mateix Casal. 

Can Baró és un dels 11 barris dels quals es compon el districte d'Horta-Guinardó de la ciutat de Barcelona. El barri està situat al vessant sud del Turó de la Rovira. Limita al nord amb l'esmentat turó, a l'est amb el Guinardó, el sud amb el Baix Guinardó i a l'oest amb la Salut. El seu origen rau en l'actual masia de Can Baró, remodelada el 1674 segons consta a la llinda de la porta principal, i que actualment és un centre educatiu. Els antics propietaris de la masada van anar venent parts de la finca i va ser així com es va anar urbanitzant el barri. Pertanyia a l'antic municipi de Sant Martí de Provençals i l'any 1897 es va integrar a la ciutat de Barcelona.

En cas de qualsevol contratemps contactar als telèfons 649 46 19 01 - 629 24 35 20. 

Al final del cicle es faran murals de les fotos seleccionades i s’exposaran en el Casal. 

Actualment, hi ha l'exposició fotogràfica de les anteriors sortides, fins al desembre inclòs.

Confirmar assistència a: racofoto@gmail.com. Cal afegir el nom i telèfon.

Organitza: Racó de la Foto.

GRUP DE LECTURA: "HERETGES" DE LEONARDO PADURA

Horari: 19:30 a 21:00

Torna el Grup de lectura del Casal per parlar sobre el llibre "Heretges" de l'escriptor cubà Leonardo Padura, una novel·la que fussiona sorprenentment els gèneres històric i policíac.

Si vols venir, pots apuntar-te des de la web del Casal AQUÍ, passar-te per recepció i si no has tingut temps, vine directa el dia de l'activitat!

Organitza:  ACFF

CINEMA: EL CAPITAL HUMANO

Horari: 19:00

Una crítica punyent dels excessos del capitalisme i de la cobdícia humana amb una àmplia gamma de matisos que van des de la comèdia fins al thriller.

Del director Paolo Virzi. Itàlia 2013.

Bon cinema en versió original. Projeccions i presentació de pel·lícules de qualitat per gaudir en grup i en pantalla gran!

Preu: 4€ a taquilla el mateix dia de la projecció.

Organitza: FF Cinema

SANT JORDI AL CASAL: "RECITAL I DISBAUXA POÈTICO-MUSICAL"

Horari: 19:00

Llegendes i crepuscles i Cançons i poemes de taverna són els dos espectacles poètico-musicals amb què celebrarem Sant Jordi al Casal Font d’en Fargues.

Llegendes i crepuscles és un espectacle poètico-musical que homenatja Isabel de Villamartín, la primera dona que va guanyar un premi als Jocs Florals de Barcelona (1859).

Cançons i poemes de taverna és un recital participatiu de poemes i cançons satírics i humorístics en què el públic serà convidat a recitar i cantar mentre fa unes tapes o pren alguna cosa al bar del Casal. 

Llegendes i crepuscles, organitzat per TdC Teatre i 08032 Codi Vocal, recull uns quants poemes de l’autora romàntica Isabel de Villamartín, un dels quals, 'Crepúsculo', està musicat per Brando Borràs i serà interpretat pel grup coral 08032 Codi Vocal. L’acte es completa amb uns quants poemes narratius (llegendes) i lírics de l’autora interpretada per actrius i actors de TdC Teatre.

1a part: Llegendes i crepuscles. Espectacle poètic i musical. Homenatge a Isabel de Villamartín a les 19 h. Inscriu-te en aquest enllaç!

La primera part tindrà lloc al teatre del Casal amb un format de cabaret, en què els espectadors seuran al voltant de tauletes i compartiran espai amb els intèrprets.

2a part: Poemes i cançons de taverna Sopar i Jam session a la cafeteria del Casal a les 20:30 h. Inscriu-te en aquest enllaç!

Cançons i poemes de taverna és un espectacle participatiu que es farà al bar del Centre. Poemes i cançons de caràcter divertit, satíric i popular seran interpretades per músics i actors i es convidarà el públic a recitar poemes i cantar les cançons, mentre podrà fer unes tapes o prendre alguna cosa.

Llegendes i crepuscles està dirigit per Marta Finestres, en la part musical, i Pere Puértolas, en la part actoral.

Preu: Taquilla inversa

Inscripcions a partir de les 17h del dilluns 8 d'abril a la web de reserves.

Organitza: TdC i Codi Vocal 032

'COSAS DE LA VIDA', UNA CELEBRACIÓ TEATRAL DE LA COMUNITAT AL COR DEL CARMEL

Horari: 19:00

El Casal de Barri La Barraca del Carmel presenta "Cosas de la Vida", un espectacle de teatre comunitari que emergeix com una vibració de la vitalitat del nostre barri, que s'estrena per fi al teatre del Casal Font d'en Fargues.

Una iniciativa al voltant de les activitats del 8M, que ens convida a reflexionar sobre les intricades escenes de la vida quotidiana. Inspirat en situacions reals i amb un toc de resiliència, 'Cosas de la Vida' busca desemmascarar allò que sovint releguem amb un resignat "són cosas de la vida".

Benvinguts a un viatge emocional i introspectiu, dirigit per la Kelly Lua, de Periferia Cimarronas. Lua ha liderat un grup de veïns i veïnes del Carmel en un procés creatiu enraigat en les pròpies vivències. El resultat és un mosaic teatral que captura la riquesa i la diversitat de les experiències humanes.

Actuen: Moramay Arias, Fàtima Zohra Eddakiche, Mª Beatriz González, Lucia León, Salima Moussaoui, Jaume Rocafort, Isabel Rodríguez, Manel Ross, Jamila Said i Aurelio Vázquez

Reserva les teves entrades a través de la web del Casal Font d'en Fargues en el següent enllaç!

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: Casal de barri la Barraca del Carmel. Amb el suport del Pla de Barris i la col·laboració del Casal de Barri de la Font d'en Fargues.

 

48è ANIVERSARI CASAL GENT GRAN PRESENTA: "ESPECTACLE DE TEATRE I MÚSICA DE SEMPRE"

Horari: 18:00

Veniu i omplirem el teatre de festa i de bon humor.

Serà l'ocasió per celebrar un nou retrobament i per brindar per aquest nou aniversari del Casal de la Gent Gran.

Us hi esperem!

Preu: 5€ a taquilla el mateix dia de l'espectacle.

Col·labora: Grup de Teatre Casinet

Organitza: Casal Gent Gran

FOTO FÒRUM: TERTÚLIA FOTOGRÀFICA (ATENCIÓ: CANVI DE DATA AL 30/04)

Horari: 19:00

T'agradaria saber què pensen altres persones de les teves fotos? Doncs vine al 'Foto Fòrum' del Casal, porta la teva fotografia, millor en paper, però també serà benvinguda si la portes en un llapis de memòria.

Comparteix l'experiència, entre tots i totes la comentarem i podràs escoltar opinions i suggeriments.

Prova-ho! És, sens dubte, una activitat enriquidora.

Una trobada entre amants de la fotografia creativa. Parlem sobre diversos aspectes relacionats amb el món de la fotografia. Activitat oberta i gratuïta.

Coordina: Antonio Limpo

Organitza: el Racó de la Foto