Body Awakening
Nou!

Dijous
De 11h a 12h

27/01/2022 > 24/03/2022
Preu: 39.42€

Entrenament de moviment holístic enfocat a activar i augmentar el poder curatiu / capacitat de regeneració del cos a través del moviment. El mètode és el resultat d'una recerca, una combinació acuradament desenvolupada d'exercicis inspirats en Tècniques d'arts marcials, com Mix Martial Art, Tai Chi, Qigong, Kalaripayattu, així com de tècniques modernes i contemporànies de dansa i ioga.

Es basa en les corbes naturals i l'estructura anatòmica del cos, basant-se en la teoria del Mètode de Bio-Tensegridad del Dr. Stephen Levin, l'aplicació dels principis de tensegridad a les estructures biològiques. Les estructures biològiques on, com els músculs, els ossos, la fàscia, els lligaments i els tendons, o les membranes cel·lulars rígides i elàstiques, s'enforteixen a l'uníson de les parts tibants i comprimides.


El mètode utilitza moviments funcionals relacionats amb cada part del cos com a punt de partida per a aconseguir el màxim potencial de les nostres complexes possibilitats de moviment, expandint-se en totes les capes, com a flexibilitat, força, coordinació i benestar holístic.

Professora: Anna Katalin Nemeth     

OBJECTIUS: 

• Augmentar la concentració i l'enfocament.
• Millorar la consciència del moment present.
• Guanyar estabilitat física i mental
• Millora l'alineació i la consciència corporal
• Aprèn patrons de moviment correctes
• Establir moviment i eficiència muscular.
• Controlar i alinear la respiració i el moviment.
• Ensenyi a la ment a "Let go" i aprendre a fallar amb un somriure
• Obtingui satisfacció aprenent amb alegria i alegria

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

 

Professor/a: Anna Katalin Nemeth

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ conreria 1- 9

Inici d'inscripció: 20/12/2021
Fi d'inscripció: 14/01/2022

Web: https:inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir