Bases de la cuina ayurvèdica

Dissabte
De 10:30h a 14h

28/03/2020
Preu: 14.91€ + 5€ de material

Important! Cada participant haurà d'abonar en metal.lic el mateix dia 5€ en concepte de material, i serà emprat en la compra dels ingredients de les receptes que s'elaborarán. La cocció Ayurveda es refereix al mètode de cocció en el qual es combinen diversos ingredients per a preparar els aliments que garanteix una salut òptima del cos, ment i ànima.

La dieta Ayurvèdica és una manera d'abraçar els aliments com a medicina, com a energia proporcionadora de vida i una manera d'entendre què la seva naturalesa individual i les influències que ens envolten, determinen com ens afecta aquest menjar, des del més ampli al més subtil.

Quan s'utilitza una varietat d'aliments i espècies que són saborosos, aromàtics, i visualment atractius, amb un assortiment de colors i textures que milloren l'experiència culinària oferint una àmplia gamma de nutrients i tenint en compte els ritmes naturals, l'estació, etc, ens trobem davant el començament d'una bona digestió o el que per al aiurveda és el mateix, el principi de la salut i la longevitat.

Professor/a: Karmen Cuellar

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 16/12/2019
Fi d'inscripció: 13/01/2020

Web: https:inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir