Exposició "SOLO COLLAGE"

Imatge: Juan Cardosa

22/10/2020 > 20/11/2020
Preu: Gratuït

Del 22 d'octubre al 20 de novembre

"SOLO COLLAGE". A cura de Santi González

Inauguració 22 d'octubre a les 19.30h. Acció inaugural de “Desorden” (cantautor) i intervenció poètica de Sol Galatro. Segueix-la via Zoom!

Una trobada d'artistes que utililitzen com a canal d'expressió la tècnica del collage. El collage és una tècnica artística consistent en la realització d’una creació amb un o més objectes superposats o no, enganxats a un suport.

Dimecres 18 de novembre a les 19h || Visita guiada virtual amb els / les artistes.

Dijous 5 de novembre de 19.30 a 21h ||  taller a confirmar.

Dijous 12 de novembre de 19.30 a 21h ||  taller de Micro –Collage. 

L’exposició es podrá visitar en format virtual a partir del 22 d’octubre a les 19.30h a: http://paf.re/g/solocollage i també de manera presencial en grups de màxim 6 persones al Centre Cívic.

Si vols participar a les accions virtuals via Zoom (inauguració i visita guiada) escriu-nos a visuals@civicbarceloneta.com i et facilitarem enllaç i contrasenya.

Artistes: Judith Belmonte Rivera, Elisabet Belmonte Rivera, Assumpta Rojas Gibert, Paloma Rodríguez, Juan Cardosa,  María Patón, Regina, Aleix Pavia Cardoso, La Real KG, Kidor,Santi González, Lucia Soto, Patossa, Cristina Holm, Rafa Normal, Putri, Carmen Berasategui, Cristina Lavilla, Carlota Marquina, Arcangela Regis, Toño Merinero, Albert Roca, Eva Jolis, Beatriz Alarcia, Isabel Rabassa, Alejandro Beltran i Gerson Ruiz.

On: Online. La proposta es podrà seguir a través de la plataforma Zoom. Si vols assistir.hi, escriu-nos a visuals@civicbarceloneta.com

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir