EXPOSICIÓ “INFÀNCIES OPRIMIDES”
A cura d’Ana BLÜ

JLL Martín

Dijous

04/02/2021 > 26/02/2021

L’exposició pretén donar veu a través de l’art i d’un llibre catàleg, a un tema tant cru com amagat i no valorat per la societat, un crit als abusos en la infància.

 

L’opressió en la infància en tots els seus contextos, és representada i interpretada per artistes de diferents disciplines, com: Javirroyo, Sara Sánchez Ilustración, Javier Jiménez Martín, Patricia Sáez Roza, Anabel Juste, Terapias con Arte, Nia (Snezhana Botenovsakya) , Lala McCormack, Jllmartin, Ánima, Irene Muro, Ana BLÜ, Revoleacollage, Clara Trucco, Miriam S. de Arcos, Jessica Piqueras Ruano, Lucía Segura Art, Take8, Alicia Martorell, Marta Comas, Sergio Picazo Ferro, Isabel Pozo Montero, Noemí Morral, INLOHOgraphics-Inma Hortas, Teresa Vergès i Adrià, Viviane Adenaver, Stefany Estévez, Zaira Jazmín Claramunt, Lobsang Durney, Naiarakolore, Victoria Ibars, Txell Ozcariz, Perdivel, Paula Pisa Martínez, Ainhoa Real, Marina Perales.

 

Activitats vinculades a l'exposició:  

 

Dijous 4 de febrer a les 19.30h. Acció inaugural amb la participació d’artistes de l’exposició i poemes.

 

 

Dijous 18 de febrer a les 19h. Xerrada guiada virtual:INFÀNCIES OPRIMIDES-Desemmascarant l'abús infantil"

 

A càrrec de la psicoterapeuta i artterapeuta Roser Meca, i ens parlarà de la seva experiència amb víctimes d'abusos en la infància. A més, diverses persones ens explicaran els seus propis testimonis, que apareixeran en el llibre Infàncies Oprimides.

 

 

Divendres 26 de febrer a les 19h. Acte de cloenda i visita guiada on line a l’exposició amb els artistes.

 

Per a participar de les activitats i visites guiades escriu un e-mail a visuals@civicbarceloneta.com i et farem arribar l'enllaç zoom per a connectar-te amb nosaltres.

Conductor de l'activitat: Visuals Barceloneta
Organitzador de l'activitat: A cura d’Ana BLÜ i Visuals Barceloneta

On: Centre Cívic Barceloneta//Zoom
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 29/01/2021
Fi d'inscripció: 26/02/2021

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir