Moviment somàtic creatiu

Dijous
De 10.30h a 12h

07/10/2021 > 25/11/2021
Preu: 51.11€

MOVIMENT SOMÀTIC CREATIU “habitant un cos més pacífic i alegre”

Va dirigit a totes aquelles persones interessades en el moviment, la creativitat, la consciència, el creixement personal, l´aprenentatge i la salut.

Afinant l´escolta amb consciencia sensorial per reduïr l´estrés, l´ansietat i l´angoixa, davant l´incertesa actual i les situacions viscudes en el darrer any i mig. Connectar amb la nostra Presència per donar veu i espai intern a la naturalesa creativa, obrint el cos al viatge de la Consciència.

Preguntarem al ment-cos; què li passa, cóm esta, què sent, què bloqueja, cóm es recolza, cóm está situat en l´espai i quines emocions sosté … i per anar portant el discurs de la ment al cos, treballarem el moviment amb eines del Mètode Feldenkrais, del Body Mind Centering, del yoga i d´anatomia corporeitzada, on l´atenció focalitzada del cos obrirà noves possibilitats de pensament i moviment.

Sessions que giraràn al voltant de:

  1. LA COLUMNA com a eix

  2. ELS ULLS i la MIRADA

  3. LA MANDÍBULA i LA PELVIS

  4. ELS ÒRGANS

  5. MANS I PEUS

  6. CINTURA ESCAPULAR

  7. RESPIRACIÓ

Donarem espai al cos i a la ment per l´expressió espontànea, posarem música per vivenciar-nos i dibuixar en l´espai allò que vol ser expressat. BALLAREM el nostre cos Poètic.

I finalment tancarem la sessió amb un cercle on compartirem una meditació en silenci seguida d´ una petita posada en comú, on observarem i posarem paraules a allò que hem descobert durant l´experiència viscuda ¿ que ens apropa a la calma interna i el benestar? Una bona ajuda per al nostre dia dia, habitant-nos en un cos més pacífic i alegre.

 

  • No es necessita material, però si a algú no li agrada el contacte directe amb el terra pot portar la seva Mat de Yoga per la primera i la última part de la classe.

    ⇒Inscriu-te aquí!


En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Professor/a: Azahara Madolell

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 13/09/2021
Fi d'inscripció: 23/09/2021

Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir