Exposició “DANZA PARA CUALQUIERA”. Un recorregut vital (2010-2021)

13/01/2022 > 28/01/2022

Del 13 al 28 de gener

“DANZA PARA CUALQUIERA”. Un recorregut vital (2010-2021)

Inauguració dijous 13 de gener a les 19.30h. Acció inaugural El circ invisible. Per què pot ser invisible un prejudici i no l’actitud?. Direcció: Emilio Bravo.

Entrada lliure. Si vols assegurar la teva entrada reserva aquí la teva invitació a partir del 27 de desembre a les 08h! També pots passar directament per la recepció del centre 30 minuts abans de l'inici de la proposta.

«Danza para cualquiera» és el paraigua sota el qual s’acullen projectes com Pobles en Dansa, Ciutats en Dansa i Barris en Dansa. Les imatges que es presenten són fragments d’assajos i representacions en els que han participat persones com tu, perquè qualsevol persona que ho desitgi pot accedir a la dansa i viure-la. Gràcies a la fotografia, es mostra com la vivència de la dansa ens pot commoure i transformar.

Fotografies de AGfotografia, Jordi Bon, Carlos Casado, Antonio Cortés, Gerardo Gaal, Becho Knubovetz, Latintadetusojos, Isra López, Toni Payan, Paco Peñaranda, Tristán Pérez Martín, Alfons Sánchez, José Rodríguez i David Ruano, entre d'altres. Un projecte dirigit per Álvaro de la Peña- Iliacan Companyia de Dansa.


 Divendres 28 de gener a les 19.30h

“Danza para cualquiera”. Projecció vídeos i conversa amb Álvaro de la Peña

Projecció dels vídeos creats per Gerardo Gaal: “… Un recorregut vital”: (campanya per a degoteig “frustrada” per la pandèmia). “El Sommni de…”. 

Conversa amb Álvaro de la Peña director de “Danza para cualquiera” que explicarà com va començar i evolucionar el projecte, sota el concepte que la dansa no és per a qualsevol, però qualsevol persona que ho desitgi hi pot accedir.

Preu: gratuït //  Si vols assegurar la teva entrada reserva aquí la teva invitació a partir del 12 de gener a les 08h! També pots passar directament per la recepció del centre 30 minuts abans de l'inici de la proposta.

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir